Postdoc onderzoeker en beleidsadviseur Arts VG

Postdoc onderzoeker en beleidsadviseur Arts VG

Geplaatst Deadline Locatie
28 jul 17 aug Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde postdoc onderzoeker ten behoeve van de academische werkplaats GOUD (Gezond OUDer worden met een verstandelijke beperking).

De academische werkplaats GOUD is opgericht in 2006 en bestaat uit de zorgorganisaties Ipse de Bruggen, Abrona en Amarant en de leerstoel Geneeskunde voor Verstandelijk Gehandicapten van het Erasmus MC. De academische werkplaats verricht gezamenlijk onderzoek dat tot doel heeft het ondersteunen en verbeteren van de gezondheid van mensen met een verstandelijke beperking (van jong tot oud) ter bevordering van hun welzijn, zelfstandigheid en eigen regie. De overkoepelende doelen van de academische werkplaats GOUD zijn wetenschappelijke kennisvermeerdering, specifieke deskundigheid van medewerkers vergroten en de ontwikkeling van een stevige academische attitude en infrastructuur. De focus ligt op het verwerven van nieuwe inzichten in (het beloop van) de gezondheid en daarmee gerelateerde factoren van mensen met een VB, rondom 5 onderzoekslijnen:
(1) cardiovasculaire gezondheid;
(2) geriatrische kwetsbaarheid;
(3) voeding en voedingstoestand (inclusief slikproblemen);
(4) fysieke activiteit, fitheid en aandoeningen van het bewegingsapparaat; en
(5) psychologische problemen en psychiatrische aandoeningen (inclusief slaap).

Als postdoc onderzoeker en beleidsadviseur ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onderzoeksvoorstellen binnen de doelstellingen en ambities van de academische werkplaats GOUD en het begeleiden van nieuwe onderzoeksprojecten. Daarnaast vertegenwoordig je de AW GOUD in gesprekken met voor onderzoek relevante partners in het veld (bijvoorbeeld op het gebied van onderwijs, ervaringsdeskundigheid en implementatie) en ben je nauw betrokken bij de strategische ontwikkelingen. Binnen deze taken vindt nauwe afstemming plaats met bestuurders, zorgprofessionals en mensen met een verstandelijke beperking en hun naasten zelf.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

  • Je bent opgeleid tot Arts voor verstandelijk gehandicapten.
  • Je bent (bij voorkeur) gepromoveerd in een voor de vacature relevant vakgebied.
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken in een multidisciplinair team.
  • Je bent communicatief vaardig en kunt draagvlak verwerven.
  • Je bent beschikbaar voor 16 uur per week.
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs en beschikt over een auto.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek.
  • Een tijdelijk dienstverband tot eind 2024.
  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 6.337,- (schaal 12) met eventuele marktconforme toelage bij een volledige werkweek van 36 uur.
  • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een 13e maand die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.
  • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2/3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
  • Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken

Werkgever

Erasmus MC

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

De leerstoel Geneeskunde voor verstandelijk gehandicapten heeft tot doel het bevorderen van lichamelijke en geestelijke gezondheid bij mensen met een verstandelijke beperking door middel van wetenschappelijk onderzoek op basis van vragen uit de praktijk. Het multidisciplinaire karakter van gezondheid van mensen met een verstandelijke beperking wordt weerspiegeld in de multidisciplinaire samenstelling van de vakgroep. Het wetenschappelijk onderzoek van de vakgroep ontleent zijn bestaansrecht aan zijn relevantie voor de praktijk.

Specificaties

  • Postdoc
  • Gezondheid
  • max. 16 uur per week
  • €4857—€6229 per maand
  • Universitair
  • 30.20.22.TG-P1027558-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you