Manager onderwijsadministratie

Manager onderwijsadministratie

Geplaatst Deadline Locatie
29 jul 4 sep Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 sep 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Een dienstverleningsconcept ontwikkelen en daarmee de onderwijsadministratie van de toekomst bouwen. En medewerkers meenemen in verandering. Interessant? Check de vacature.

Functieomschrijving

De TU Delft is nationaal en internationaal een populaire universiteit. Niet voor niets groeit jaarlijks het aantal ingeschreven studenten. En ook de diversiteit aan studierichtingen die we bieden neemt toe. Bovendien werken we meer en meer met andere universiteiten samen. Onze onderwijsadministratie waarin we de onderwijsvoorbereiding, studievoortgang en diplomering van studenten registreren wordt daardoor steeds complexer en omvangrijker. Als manager onderwijsadministratie bouw je een organisatie waarmee we in de komende jaren de uitdagingen op dit vlak aankunnen. Een afwisselende functie waarin je concreet veel betekent voor onze tienduizenden studenten.

Jouw belangrijkste opgaven? Onderzoeken hoe we onze dienstverlening toekomstbestendig kunnen inrichten, hiervoor een plan ontwikkelen en dit plan uiteindelijk ook (helpen) implementeren. Cruciale uitgangspunten zijn daarbij dat we onze studenten altijd goed van dienst zijn, maar onze administratie en de bijbehorende processen ook op een slimme en kostenefficiënte manier vormgeven. Jij neemt hierin het voortouw! Je stemt af met een groot aantal interne betrokkenen. Denk aan de acht faculteiten waarvoor we de onderwijsadministratie verzorgen. Daarnaast werk je als lid van het managementteam van het Education Service Centre nauw samen met je vier collega-managers.

En minstens zo belangrijk… als manager neem je de circa dertig medewerkers van je team Study Programme Administration mee in de veranderingen die we willen doorvoeren. Je bent daarom een inspirerende leidinggevende die medewerkers betrekt bij de plannen en ondersteunt in het realiseren van de benodigde organisatie- en proceswijzigingen. Met veel aandacht voor een prettige werkomgeving en persoonlijke ontwikkeling motiveer en faciliteer je jouw mensen. Zo kunnen zij hun verantwoordelijke werk voor onze studenten ook in de toekomst op de beste manier doen.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt wo-niveau.
  • Je hebt minimaal vijf jaar leidinggevende ervaring.
  • Je hebt ervaring met verandertrajecten en proces- en projectmanagement.
  • Je kunt medewerkers motiveren en meenemen in veranderingen.
  • Je bent analytisch, sociaal en communicatief vaardig, gaat in alles voor het beste resultaat en kunt goed met anderen samenwerken.
  • Je schakelt makkelijk op verschillende niveaus, houdt altijd het overzicht in je werk en hebt oog voor de complexe, steeds veranderende omgeving waarin je opereert.
  • Je schrijft en spreekt goed Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
  • Een functieomvang van 36-40 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 12 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 4.814,- en een maximum van € 6.181,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs

Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School, Information Management en X en telt circa 250 medewerkers. ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.

Specificaties

  • Management
  • 36—40 uur per week
  • €4814—€6181 per maand
  • HBO+
  • TUD02587

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you