(Senior) Projectmanager(s) onderwijsinnovatie| organisatie | blended learning

(Senior) Projectmanager(s) onderwijsinnovatie| organisatie | blended learning

Geplaatst Deadline Locatie
29 jul 23 aug Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Tilburg University | University Services
is op zoek naar een  

(Senior) Projectmanager(s) onderwijsinnovatie| organisatie | blended learning

Divisie en team                                :    Divisie Academic Services, 
Locatie                                             :    Tilburg 
Full time equivalent                         :    0.4 - 1.0 FTE 
Maandelijks full time brutosalaris    :    € 5.506 – € 6.702
Duur arbeidsovereenkomst             :    september – december 2022 met evt verlenging

We hebben twee mooie opdrachten voor één of twee projectmanager(s), los of te combineren)
•    TunedIn, het blended learning programma van Tilburg University 0.6 FTE
•    Uniform Jaarrooster 0.4 FTE

Wie zijn wij:

De divisie Academic Services van Tilburg University is verantwoordelijk voor de formulering en uitvoering van het onderzoeks-, onderwijs- en impactbeleid van de universiteit. De organisatorische en administratieve ondersteuning van opleidingen, graduate schools en onderzoeksprogramma’s is vanuit de divisie georganiseerd. Daarnaast levert Academic Services begeleiding voor studenten, docenten, onderzoekers en promovendi, en ondersteunt zij bij de acquisitie van onderzoeksmiddelen en het valoriseren van onderzoeksresultaten. De divisie is onderverdeeld in drie units: Onderwijs, Onderzoek en Impact (Knowledge Transfer Office).

Wat houden de projecten in:

Project 1: TunedIn; we zoeken een ervaren projectmanager met kennis van onderwijsinnovatie, organisatiekunde en blended learning. De projectmanager wordt gevraagd om op basis van de reeds vastgestelde visie in overleg met de faculteiten de meerjarenplanning van de implementatie van blended learning vast te stellen en op basis hiervan de organisatorische inrichting van de implementatie vorm te geven. 

Timing is september tot en met november 2022. Afhankelijk van de uitkomst van de besluitvorming behoort daadwerkelijke implementatie als vervolgopdracht tot de mogelijkheden. De omvang van de opdracht bedraagt vooralsnog 3 dagen per week en is te combineren met de opdracht Uniform Jaarrooster (zie hieronder).

Project 2: Uniform jaarrooster; we zoeken hiervoor een ervaren projectmanager met kennis van academisch onderzoek en onderwijs. Samen met een dedicated werkgroep zorg je ervoor dat Tilburg University in januari 2023 een nieuw uniform jaarrooster kan vaststellen voor het academisch jaar 2023-2024 met als doel het bieden van meer ruimte voor onderzoek en onderwijsverbetering voor docenten én het bieden van ruimte aan studenten voor extra curriculaire activiteiten in het kader van arbeidsmarkt oriëntatie, stage en persoonlijke ontwikkeling.


Timing is september tot en met januari 2023.  De omvang van de opdracht bedraagt vooralsnog 2 dagen per week.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Jouw kwalificaties: 

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding.
 • Je hebt aantoonbaar ervaring in projectmanagement en het leiden van een projectteam bij voorkeur in het hoger onderwijs.
 • Je hebt ervaring met onderwijsprocessen en kennis van academisch onderzoek.
 • Je hebt kennis van en interesse in onderwijsinnovatie en trends.
 • Je bent goed in timemanagement, de planning van deadlines en het stellen en behalen van tussentijdse doelen.
 • Tilburg University is een internationale universiteit, stevig verankerd in de regio en daarom tweetalig. De voertaal in onderwijs, onderzoek en de academische gemeenschap is Engels, gebaseerd op inclusie. Van onze medewerkers verwachten we dat zij voldoen aan het taalniveau passend bij de functie. Voor projectmanagers is een goede beheersing van het Engels vereist: CEFR-niveau C1. 

Jouw talenten

 • Je toont persoonlijk leiderschap: je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en loopbaan, en beschikt over goede zelfkennis.  
 • Je bent analytisch sterk en probleemoplossend. 
 • Je hebt een besluitvaardige persoonlijkheid en loopt niet weg van moeilijke beslissingen.
 • Je hebt teamspirit: je voelt je onderdeel van een team en geeft hier uiting aan door middel van samenwerking, het delen van kennis en ervaringen, en het bijdragen aan een open en inclusieve werkomgeving. 

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod 
Het betreft een functie voor 0.4 – 1.0  fte (16 – 40 uur per week) afhankelijk indien het één of beide projecten betreft.

Het salaris bedraagt minimaal € 5.506 en maximaal € 6.702 bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Projectmanager 2 en salarisschaal 13 van de Cao Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring.  

Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van het project . Voorzetting van deze functie is afhankelijk van de beschikbaarheid van financiële middelen.

Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen. Als je 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar.

Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling.

Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten en streven ernaar om inclusief te zijn, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.

Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving, die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.

Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. 

Specificaties

 • Management
 • 20643

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you