Epic-bouwer en coördinator

Epic-bouwer en coördinator

Geplaatst Deadline Locatie
29 jul 9 aug Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Iedere afdeling heeft een eigen Epic-team met clinician builders, ook wel decentrale EPD-bouwers genaamd. Dit zijn zowel artsen als niet-artsen, zoals verpleegkundigen, paramedici en administratief medewerkers. Onze zorgprocessen worden ondersteund door ons elektronisch patiëntendossier (EPD) Epic. Het is cruciaal dat dit optimaal gebeurt, zowel voor de kwaliteit en veiligheid van het zorgproces, als om de gebruikers van het EPD doelmatig te laten werken met een gebruiksvriendelijk systeem. Durf jij dit team te versterken?

Als Epic-bouwer en coördinator zorg je dat ons EPD continu wordt aangepast en verbeterd. Bijvoorbeeld als er wijzigingen zijn in het zorgproces, nieuwe mogelijkheden in EPIC of naar aanleiding van wensen van gebruikers. Door het volgen van een training (bij de leverancier Epic) kan je onder andere de smartphrases, smartlists, smarttexts, ordersets en smartsets, etc. inrichten. Dit gebeurt in nauw overleg met de collega's van de afdeling Informatiemanagement (IM). Grotere systeemaanpassingen worden door de applicatiebeheerders van IM uitgevoerd.

In deze functie sta je er niet alleen voor. Binnen de afdeling zijn al clinician builders aanwezig: artsen en verpleegkundigen. De klinische processen in Epic worden op de verpleegafdelingen beheerd. Voor de overige processen (poliklinische processen, consulten, dagbehandeling, multidisciplinaire overleggen (MDO's), DBC-registratie etc.) zoeken wij een non-physician Epic-builder. Als Epic-bouwer bepaal jij samen met de collega's in het Epic-team van de afdeling welke aanpassingen nodig zijn en hoe deze het beste in het EPD gebouwd kunnen worden. Jouw rol is het zo goed mogelijk vertalen van de wensen van de gebruikers binnen de mogelijkheden van het systeem.

Daarnaast heb je ook een belangrijke rol als procesdeskundige, tester, trainer en adviseur over alle Epic-gerelateerde zaken bij jouw afdeling(en). Je coördineert verbeterprojecten, draagt bij aan de verbetering en automatisering van zorgpaden en bent aanspreekpunt voor artsen en verpleging. Samen met een arts van de afdeling (physician builder), organiseer en coördineer je alle Epic-activiteiten binnen de afdeling.

Aanvullend hierop heeft de Epic-builder, afhankelijk van de taakverdeling binnen het Epic-team op de afdeling, mogelijk ook de volgende taken:
  • Deelnemen in het decentrale zorgpad team.
  • Coördineren Epic-processen en interne communicatie over alle zaken rondom Epic.
  • Training geven aan medische professionals over Epic-gebruik.
  • Ondersteunen bij de inrichting en optimalisatie van bestaande en nieuwe EPIC applicaties.
  • Ondersteunen en adviseren bij de optimalisatie van zorg- en bedrijfsprocessen middels Epic.
  • Coördineren van wijzigingen en verbeteracties in EPIC met de afdeling IM.
  • Inhoudelijk gesprekspartner bij Epic-vraagstukken.
Het behoort zeker tot de mogelijkheden om deze functie in deeltijd te doen, waarbij 8 uur per week een minimum is. In dat geval werk je voor één afdeling. Als je meer uren wilt werken, kan je dit werk ook voor meerdere afdelingen doen.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

We zoeken in jou een proactieve en oplossingsgerichte collega met een sterke drang om processen continu te verbeteren. Je vindt het leuk om zelfstandig te werken in applicaties/systemen, maar bent daarnaast ook een teamspeler die goed kan samenwerken met zowel de zorgprofessionals als met de ICT-applicatiespecialisten. Je hebt ervaring met inrichting en beheer van een EPD, of bent bereid om dit te leren. Je bent integer, klantvriendelijk, zelfstandig, pro-actief en resultaatgericht. Ook ben je flexibel in het werk, een betrokken collega voor je team, je hebt het lef om dingen nét iets anders te doen en je wilt jezelf vakinhoudelijk en als mens blijven ontwikkelen.

Verder heb je:
  • Hbo/wo werk- en denkniveau.
  • Kennis van werkprocessen in een ziekenhuis.
  • Kennis van methodes om deze processen te verbeteren.
  • Kennis van methodieken die gebruikt worden voor het professioneel beheren en optimaliseren van ICT-applicaties.
  • Uitstekende lees-, spreek- en schrijfvaardigheden in de Nederlandse en in de Engelse taal.
  • Ervaring met het coördineren van werkzaamheden, processen en medewerkers.
Ook herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
  • Naast je maandelijkse salaris en een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Werk je op onregelmatige tijden, dan ontvang je daarvoor een toelage.
  • Op basis van een 36-urige werkweek heb je recht op ongeveer 168 uur vakantie (ruim 23 dagen) per jaar.
  • Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Binnen de afdeling Interne Geneeskunde van het Radboudumc werken 250 professionals met hart en ziel om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren. De afdeling heeft zich gespecialiseerd in hoog-academische, derdelijns zorg en heeft een groot aantal internationaal erkende expertisecentra. De patiëntenzorg is georganiseerd binnen vier secties: Endocrinologie, Vasculaire Geneeskunde, Diabetes en Infectieziekten.

De afdeling levert een belangrijke bijdrage aan het bachelor- en master onderwijs van de faculteiten Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen, Tandheelkunde en aan de grootste opleiding van het ziekenhuis, de arts-assistenten. De afdeling beschikt over een gerenommeerd onderzoekslaboratorium dat onderzoekers vanuit de hele wereld aantrekt om onderzoek te doen op het hoogste niveau. Global Health is een belangrijk thema en dit vind je terug in alle kerntaken.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • IT
  • Gezondheid
  • 8—36 uur per week
  • €3125—€4284 per maand
  • HBO
  • 166283-P1028457-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you