HRM Officer (0,8 - 1,0 fte)

HRM Officer (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
1 aug 1 sep Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 sep 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zoeken een of twee HRM-officers. De omvang van het dienstverband kan variëren van 0,8 tot 1,0 fte. Als HRM Officer ben je - samen met je collega's - verantwoordelijk voor het hele organisatieproces rondom trainingen, workshops en het werving-en selectieproces. Je ondersteunt daarbij de collega adviseurs die de inhoudelijke kant verzorgen. Je bent de spin in het web en werkt samen in een enthousiast team.

Wat ga je doen als HRM officer?
  • Voor het team Learning & Development verzorg je de organisatie van workshop en trainingen. Je verzorgt de administratie, regelt de praktische uitvoering tot in de puntjes, je bent aanspreekpunt voor collega's en trainers, je regelt locaties etc.
  • Bij het team Beleid ga je aan de slag met de administratieve, organisatorische en logistieke ondersteuning van het werving- en selectieproces Je verstrekt informatie aan betrokkenen over de W&S processen. Je onderhoudt contact met externe partijen zoals contactpersonen van jobboards en verzorgt de facturering.
  • Tot je taken behoort ook het maken van rapportages en het evalueren en verbeteren van onze dienstverlening.
  • En heel belangrijk: je vervult een brugfunctie tussen de verschillende teams binnen onze afdeling en zoekt actief de samenwerking.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Wie ben jij?
  • Je hebt minimaal een MBO + -niveau;
  • Je bent een organisatietalent, sterk in de administratieve en operationele support;
  • Je hebt een dienstverlenende houding en gericht op samenwerking;
  • Je bent flexibel en oplossingsgericht;
  • Je hebt ervaring met personeelsinformatiesystemen (bijvoorbeeld SAP Succesfactors) is een pré;
  • Goede spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands en het Engels;
  • Je bent accuraat met oog voor kwaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden

Wij zoekene een of twee HRM officers, de omvang van het dienstverband kan variëren van 0,8 tot 1,0 fte. Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Een verlenging behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van behoefte, gebleken geschiktheid en beschikbare middelen. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.376 en maximaal € 3.208 bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 7).

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kun je nalezen op https://www.universiteitleiden.nl/werken-bij/sollicitatieprocedure-en-arbeidsvoorwaarden.

Diversiteit en inclusie
Het bevorderen van een inclusieve gemeenschap staat centraal in de waarden en visie van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar om een inclusieve gemeenschap te worden die alle studenten en medewerkers in staat stelt om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen en zich volop te ontplooien. Diversiteit in ervaringen en perspectieven verrijkt ons onderwijs en versterkt ons onderzoek. Onderwijs en onderzoek van hoge kwaliteit is inclusief.

Werkgever

Universiteit Leiden

Als oudste universiteit van Nederland hechten we aan onze academische tradities. Tegelijkertijd zijn we innovatief en toonaangevend op vele gebieden van de wetenschap. In ons nieuwe strategisch plan "Vernieuwen en verbinden" is veel aandacht voor de ontwikkeling van de organisatie en de mensen daarbinnen. De ontwikkeling van (persoonlijk) leiderschap en het bevorderen van een open cultuur hebben daarin een belangrijke plaats.

Afdeling

Directie HRM

De directie Human Resource Management geeft vorm en inhoud aan het HRM beleid binnen de Universiteit Leiden. Daartoe vertaalt HRM strategisch beleid, universitaire ontwikkelingen en landelijke regelgeving in werkbare beleidslijnen & -processen als ook personeels- & organisatieontwikkeling voor de hele universiteit. Dat doen we samen met de HR teams in de faculteiten en de gecentraliseerde administratie.
De directie HRM bestaat uit 4 teams die werken aan het centrale HR beleid binnen de Universiteit Leiden. Met zo'n 35 collega's werken we aan thema's op het gebied onder andere learning & development, loopbaanbeleid, werving & selectie, leiderschap en organisatieontwikkeling.

Specificaties

  • HRM
  • max. 32 uur per week
  • €2471—€3336 per maand
  • MBO+
  • 11889

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you