Medewerker personeelsadministratie

Medewerker personeelsadministratie

Geplaatst Deadline Locatie
1 aug 29 aug Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als Medewerker personeelsadministratie ben je samen met jouw collegas verantwoordelijk voor een correcte personeelsadministratie. Je verwerkt en controleert mutaties rondom wijzigingen in de arbeidsvoorwaarden en rechtspositie van medewerkers. Je verstrekt informatie over de toepasbaarheid van systemen, procedures en regelingen aan collegas en individuele medewerkers.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

Je bent opzoek naar een dynamische functie binnen een prettige werkomgeving, een leuk team en een ondernemende afdeling. Je werkt graag samen met je collegas maar vindt het ook geen probleem om zelfstandig aan de slag te gaan. Daarnaast signaleer je mogelijke problemen of verbeteringen en pakt deze voortvarend op. Je krijgt voldoende kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Verder:
  • Beschik je over minimaal MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur verkregen door een relevante HR-opleiding en/of werkervaring.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en het is voor jou geen probleem om een medewerker of student in het Engels te woord te staan.
  • Je bent flexibel en stressbestendig. Je kunt omgaan met afwisselende situaties en deadlines.
  • Ben je snel in het leren kennen en eigen maken van nieuwe systemen. Kennis van AFAS (Profit en Insite) is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Naast het werk is er ook ruimte voor activiteiten, ontwikkeling en gezelligheid. We bieden je een tijdelijk dienstverband voor de periode van 1 jaar. Een voortzetting van dit dienstverband na deze periode behoort tot de mogelijkheden. Bij voorkeur 38 uren per week, maar 32 uren is bespreekbaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Nederlandse Universiteiten: het salaris bedraagt maximaal € 3.026,-- (schaal 6) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Dit is afhankelijk van de deeltijdfactor, je ervaring en opleiding.

Daarnaast bieden wij een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 verlofdagen, bij deeltijd is dit naar rato. Wanneer je 40 uren per week werkt, heb je daarnaast jaarlijks nog recht op 12 compensatiedagen.

En ook een eindejaarsuitkering van 8,3%, een keuzemodel arbeidsvoorwaarden waaronder het fietsplan, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, thuiswerkfaciliteiten, optimale ontwikkelingsmogelijkheden en gratis toegang tot sportfaciliteiten van de campus.

Afdeling

Binnen de dienst HR is de afdeling HR Services o.a. verantwoordelijk voor een correcte personeels- en salarisadministratie, payroll, ondersteuning van de wet- en regelgeving voor (internationale) medewerkers en het functioneel beheer HR-applicaties. Dit geldt voor ongeveer 4000 medewerkers en 2300 student-assistenten- en oproepkrachten.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—40 uur per week
  • €2402—€3026 per maand
  • MBO
  • 727

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you