Medewerker Staff Housing

Medewerker Staff Housing

Geplaatst Deadline Locatie
2 aug 22 aug Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het team Staff Housing zoekt twee enthousiaste collega's voor respectievelijk 16 en 32 uur, die hen gaan helpen bij het matchen van internationale medewerkers aan beschikbare woningen. Gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast staat het team open voor jouw input.

De afdeling Staff Housing van de UvA richt zich op het aanbieden van huisvesting aan voornamelijk internationale medewerkers die zich aan de UvA gaan verbinden voor korte of langere tijd. Dit doet Staff Housing in nauwe samenwerking met de faculteiten maar ook met externe partijen als woningcorporaties.

Je zal komen te werken in een klein team met een open en persoonlijke sfeer. De aard van het werk zorgt voor veel afwisseling, mede door de vele verschillende nationaliteiten van de nieuwe medewerkers en zittende huurders waarmee je in contact staat. Als team streven wij naar het efficiënter maken van onze interne administratieve processen en werken toe naar verdere digitalisering.

Staff Housing maakt onderdeel uit van de overkoepelende dienst Studenten Services (StS) van de Universiteit van Amsterdam. Het kantoor is gevestigd op de Roeterseilandcampus vlakbij Weesperplein.

Wat ga je doen
  • Contact onderhouden met startende internationale medewerkers over hun aanmelding voor huisvesting
  • Verwerken van aangemelde internationale medewerkers in de systemen van StaffHousing en het matchen van een medewerker met een woning.
  • Registreren van nieuwe huurders bij onze partners voor huisvesting
  • Contact onderhouden met zittende huurders
  • Communicatie met faculteiten (intern) en woningcorporaties (extern)
  • Optimaliseren van communicatie-uitingen (website, aanmeldsystemen, woninginformatie)
Naarmate je meer ervaring opdoet binnen het team, wordt er naast de administratief/uitvoerende werkzaamheden ook verwacht dat je projecten binnen het team oppakt en dat je meewerkt aan het verbeteren van de dienstverlening en actief bijdraagt aan continue procesverbetering.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

  • HBO of WO werk- en denkniveau;
  • Je bent servicegericht, haalt voldoening uit het bieden van goede dienstverlening rondom huisvesting;
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en hebt affiniteit met interculturele doelgroepen;
  • Je denkt graag na over de rol van communicatie in het werkproces en hebt affiniteit met het schrijven van teksten;
  • Je bent stressbestendig en in staat om meerdere werkzaamheden tegelijk te kunnen overzien, je werkt gestructureerd en weet prioriteiten te stellen.
  • Je vindt het uitdagend om samen met het team te zorgen voor gestroomlijnde werkprocessen
  • Je hebt ruime ervaring met Microsoft Teams en gelieerde applicaties (Excel, PowerBI, PowerAutomate).
  • Je bent bij uitstek een teamspeler, maar je bent ook in staat om zelfstandig oplossingen te bedenken;
  • Je beschikt over uitstekende taalbeheersing van het Nederlands én Engels, zowel mondeling als schriftelijk;

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor één jaar (twee maanden proeftijd), met mogelijkheid tot verlenging afhankelijk van organisatorische ontwikkelingen. De werkzaamheden maken deel uit van het functieprofiel medewerker contractmanagement 4. Inschaling vindt plaats in salarisschaal 7. Het salaris bedraagt minimaal €2.471 tot maximaal €3.336,- bruto per maand, op basis van 38 uur per week. Dit is exclusief 8% vakantie- en 8.3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing. Doorgroeien naar een ander functieprofiel in schaal 8 is mogelijk, afhankelijk van de organisatorische ontwikkelingen. De UvA biedt een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden waaronder een ruime verlofregeling, een eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening.

Daarnaast biedt de UvA uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert zij medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.

Werkgever

Studenten Services

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

Studenten Services geeft invulling en uitvoering aan het studentenbeleid door dienstverlening en ondersteuning aan studiekiezers, studenten en pasafgestudeerden van de UvA. Het doel is de studieloopbaan van studenten zo goed mogelijk te laten verlopen door advisering, begeleiding en informatieverschaffing. StS richt zich op verschillende expertisegebieden en disciplines, zoals voorlichting en studiekeuze, studentbegeleiding en internationalisering.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 16—32 uur per week
  • €2471—€3336 per maand
  • HBO+
  • 10053

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Roetersstraat 11, 1018WB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you