Klinisch geriater en/of internist Ouderengeneeskunde

Klinisch geriater en/of internist Ouderengeneeskunde

Geplaatst Deadline Locatie
4 aug 31 jan Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De ouderengeneeskunde wordt poliklinisch en klinisch uitgeoefend. Daarnaast is er een multidisciplinair [geheugenteam]overleg in samenwerking met de afdelingen Neurologie, Ouderenpsychiatrie & Neuropsychologie, Osteoporose polikliniek en de Val(poli)kliniek. Het UCO is UMCG-breed betrokken bij de patiëntenzorg voor patiënten met complexe zorgprocessen en moeilijke behandelbeslissingen. Het Universitair Centrum Ouderengeneeskunde (UCO) maakt onderdeel uit van het Alzheimer Centrum Groningen.
De vakgroep levert een belangrijke bijdrage aan het onderwijs binnen alle fasen van de geneeskunde studie en de opleiding van diverse specialismen en paramedici. Daarnaast heeft zij opleidingsbevoegdheid voor internisten ouderengeneeskunde en klinisch geriaters.

Het UCO draagt zowel met patiëntenzorg als met research bij aan passende zorg. We geven daarbij specifiek aandacht voor vier thema’s, n.l. ‘Passend behandelplan (samen beslissen)’, ’Regieondersteuning bij multimorbiditeit’, ‘Proactieve zorgplanning’ en
‘Dementie vriendelijke ziekenhuiszorg’. In het adherentiegebied van het UMCG is er een regionaal geriatrie- en dementienetwerk waarin nauw wordt samengewerkt met perifere ziekenhuizen en andere zorgpartners.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste, proactieve, ondernemende en ambitieuze collega die geregistreerd is (of op korte termijn geregistreerd wordt) en, naast directe patiëntenzorg, affiniteit heeft met opleiding en interesse heeft in wetenschappelijk [promotie]onderzoek. Een aantekening in de klinische farmacologie zien wij als meerwaarde. Bij geschiktheid behoort het opleidersschap voor de klinische geriatrie in de toekomst tot de mogelijkheden. Indien je (nog) niet geheel aan bovenstaande kwaliteiten voldoet maar geïnteresseerd bent om in een uitdagende academische omgeving meer ervaring op te doen nodigen we je ook uit te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 0,8 fte, met uitzicht op een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC). Het salaris bedraagt maximaal €13.001,- (schaal UMS) bruto per maand afhankelijk van relevante werkervaring en opleiding, op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.

Afdeling

Universitair Centrum Ouderengeneeskunde

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) werkt als academisch ziekenhuis nauw samen met andere ziekenhuizen in het Onderwijs- en Opleidingsregio Noord- en Oost-Nederland (OOR). Binnen de afdeling Interne Geneeskunde bestaat sinds twaalf jaar het Universitair Centrum Ouderengeneeskunde (UCO), waaraan zeven internisten-ouderengeneeskunde/klinisch geriaters, verpleegkundig consulenten en verpleegkundig specialisten, een neuroloog, een ouderenpsychiater, neuropsychologen en een geriatrie fysiotherapeut verbonden zijn. Ons team bestaat verder uit diverse wetenschappelijke onderzoekers.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Patiëntenzorg: overig
  • Gezondheid
  • max. €8931 per maand
  • Universitair
  • 220637

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hanzeplein 1, 9713 GZ, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you