Abdomen radioloog

Abdomen radioloog

Geplaatst Deadline Locatie
4 aug 15 sep Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 sep 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

In verband met uitbreiding van onze sectie Abdominale radiologie van het Radboudumc, zijn wij op zoek naar een radioloog met expertise in de abdominale radiologie. Ben jij een enthousiaste abdomen radioloog met een hart voor academische patiëntenzorg, die past in een vooruitstrevende academische omgeving met veel mogelijkheden op klinisch en wetenschappelijk gebied? Dan maken we graag kennis met je!

De abdominale radiologie wordt in het Radboudumc in de volle breedte uitgeoefend, met onder andere speciale aandacht voor pancreastumoren, prostaattumoren, colorectale tumoren en leverpathologie. Ons enthousiaste team bestaat uit 6 radiologen, 1 nucleair geneeskundige en 2 fellows. Binnen de sectie wordt hecht samengewerkt in een goede sfeer, waarbij kwaliteit van zorg en innovatie centraal staan. Wij geloven dat innovatie in de zorg gedreven wordt door bevlogen professionals die ruimte en vertrouwen krijgen.

De afdeling is geaccrediteerd voor de volledige opleiding Radiologie en Nucleaire geneeskunde en bied verschillende fellowships aan. Een actieve participatie wordt verwacht. Tevens participeren de stafleden in de dienst.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent een radioloog met een abdominale differentiatie. Bij voorkeur heb je ook een fellowschip in de abdominale radiologie afgerond of beschik je over vergelijkbare ervaring. Naast klinische zorg ben je geïnteresseerd in onderwijs en/of wetenschap. Alle stafradiologen van het Radboudumc hebben een speciale deskundigheid in een deelgebied van de radiologie en werken in teamverband.

Ook herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

De startdatum is 1 januari 2023. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een passend salaris conform Cao umc.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
  • Naast je maandelijkse salaris en een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Werk je op onregelmatige tijden, dan ontvang je daarvoor een toelage.
  • Op basis van een 40-48 urige werkweek heb je recht op ongeveer 24 vakantiedagen per jaar.
  • Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Beeldvorming verzorgt het beeldvormend onderzoek en beeldgeleide interventies binnen het Radboudumc. Onze afdeling staat op nummer vier op de wereldwijde ranglijst van US News & World Report voor de beste universiteiten van 2021-2022. Wij staan voor top-beeldvormende diagnostiek en optimale dienstverlening binnen het Radboudumc en regionaal.

Daarnaast verzorgt de afdeling het onderwijs in de radiologie en nucleaire geneeskunde van de Radboud Universiteit. De wetenschappelijke activiteiten binnen de afdeling Beeldvorming zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid. Momenteel werken er meer dan 140 wetenschappers aan technische ontwikkelingen om de zorg in de toekomst duurzaam te houden.

Ons diagnostisch spectrum is breed; wij zijn partners voor diverse klinische afdelingen en zijn onderdeel van de zorgketens als consulent vóór, tijdens en na het diagnostisch onderzoek.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • 32—48 uur per week
  • €8425—€12265 per maand
  • Universitair
  • 166601-P1032370-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you