2 Data Stewards

2 Data Stewards

Geplaatst Deadline Locatie
5 aug 4 sep Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 sep 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tilburg University | University Services is op zoek naar 2 Data Stewards voor de Divisie Academic Services, Research Support Team TSB (1,0 fte)
Duur arbeidsovereenkomst : 12 maanden met mogelijkheid tot een aanstelling voor onbepaalde tijd bij goed functioneren

Functieomschrijving

Wil jij onze wetenschappers helpen met het optimale te halen uit hun data en data die beschikbaar is? Wil jij het eerste aanspreekpunt zijn voor wetenschappers en ondersteuners van de faculteit voor technologische en procedurele keuzes op het gebied van datamanagement? Wil jij het verschil maken door jouw expertise in te zetten om de kwaliteit en mogelijkheden voor onderzoek te vergroten?

Solliciteer dan op deze functie!

Als data steward ondersteun je wetenschappers van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences actief met hun onderzoeksprojecten: je helpt hen onder andere met het combineren van grote datasets, je geeft advies over de meta-data en je ontwikkelt scripts voor data opschoning en data-analyse. Je bent de expert op het gebied van data management. Daarnaast draag je zorg voor alle data sets binnen de faculteit, maar ook dat goed bekend is welke datasets er beschikbaar zijn. Er zijn een aantal taken die worden verdeeld over de twee data stewards: contactpersoon naar organisaties zoals ODISSEI, trainen van onderzoekers en bijdragen aan het programmeren van experimenten.

Op termijn zorg jij, samen met jouw collega’s binnen het Research Support Team voor een verder kwaliteitsimpuls aan het onderzoek binnen de faculteit en ontzorging van de wetenschappers. Deze functie is nieuw binnen de faculteit en de universiteit, dus er is veel ruimte om de functie verder vorm te geven.

Je bent onderdeel van het Research Support Team, waarin een verscheidenheid aan onderzoeksondersteuning is ondergebracht. Klantgerichtheid staat voorop en je werkt veel samen binnen het team met de scientific programmer en de data representative, alsook met collega’s op andere afdelingen. Het is een hecht en gezellig team.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we iemand met:

  • Een academisch werk- en denkniveau met affiniteit met het onderzoek van de faculteit
  • Aantoonbare kennis van dataverwerking in een academische omgeving, bij voorkeur door een research master of een PhD
  • Goede kennis van Matlab, Python, R en de ambitie om zichzelf daar verder in te ontwikkelen
  • Goede beheersing van de Engelse taal (CEFR-niveau C1) 
  • Klantgerichte en pro-actieve houding

Jouw talenten

  • Je toont persoonlijk leiderschap: je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en loopbaan, en beschikt over goede zelfkennis.  
  • Je hebt teamspirit: je voelt je onderdeel van een team en geeft hier uiting aan door middel van samenwerking, het delen van kennis en ervaringen, en het bijdragen aan een open en inclusieve werkomgeving. 
  • Je bent nieuwsgierig: je zoekt naar nieuwe en betere mogelijkheden om jouw werk uit te voeren en om wetenschappers te inspireren met nieuwe technieken

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden met mogelijkheid tot een aanstelling voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.

Het betreft een functie voor 1,0 fte (40 uur per week) van de volledige werktijd. 

Het salaris bedraagt minimaal €2.960,- en maximaal €4.670,- bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Data Steward 3 en salarisschaal 10 van de Cao Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring.  

Dit is een vacature voor een structurele positie overeenkomstig artikel 2.3 lid 1 Cao Nederlandse Universiteiten. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid en voortzetting in dezelfde functie krijg je na deze periode aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd. 

Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen. Als je 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar.

Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling. 

Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten en streven ernaar om inclusief te zijn, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.

Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving, die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.

Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. 

Werkgever

Tilburg University | University Services

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 2.800 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze 20.000 studenten van 132 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

De ondersteuning van de universiteit is belegd bij University Services, georganiseerd in zeven Divisies:

1. Academic Services
2. Marketing & Communication
3. Human Resources
4. Finance & Control
5. Library & IT Services
6. Facility Services
7. Executive Services

Specificaties

  • Onderwijs; IT; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • max. 40 uur per week
  • €2960—€4670 per maand
  • Universitair
  • 20661

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you