Docent Pedagogische Wetenschapper/ICT-ondersteuner

Docent Pedagogische Wetenschapper/ICT-ondersteuner

Geplaatst Deadline Locatie
9 aug 29 aug Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wat ga je doen

Als docent Pedagogische Wetenschappen zul je on campus en/of blended onderwijs verzorgen in de Bacheloropleiding van Pedagogische Wetenschappen (inclusief de Academische Pabo). De onderwijstaken omvatten een combinatie van werkgroepbegeleiding, tutoraat, vaardigheidsonderwijs en praktische vakcoördinatie.Deze werkzaamheden voer je uit samen met collega-docenten.

Als ICT-ondersteuner bied je, samen met de onderwijsadviseur blended learning, steun aan docenten bij het ontwerpen en geven van digitaal onderwijs. Je denkt mee met docenten over de vormgeving van digitaal onderwijs en geeft didactisch advies. Je organiseert workshops en bijeenkomsten (zowel fysiek als online) voor docenten en helpt docenten met technische zaken rond digitaal onderwijs. Je onderhoudt de contacten met andere instituten en andere partijden binnen de FSW op het gebied van digitaal onderwijs.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Wat breng je mee
  • een Master in één van de Sociale Wetenschappen, bij voorkeur Pedagogische Wetenschappen;
  • bij voorkeur ervaring als docent in het hoger onderwijs;
  • ruime kennis van en ervaring met digitale onderwijsvormen en kunt die gebruiken voor het geven en verbeteren van, en adviseren over, het digitale onderwijs binnen de opleidingen van het instituut. Je hebt voldoende kennis van didactiek om hierover te adviseren;
  • uitstekende kennis van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.
En ook ben je
  • servicegericht, geduldig en organisatorisch sterk;
  • snel in het contact met studenten en collega's;
  • zelfstandig, oplossingsgericht en nauwkeurig in je werk en kun je goed samenwerken met anderen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden
  • Een aanstelling voor een jaar met een goed salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2964,- en maximaal € 4670,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 10), volgens de CAO Nederlandse Universiteiten.
  • Zicht op een vast contract na een jaar goed functioneren en blijvende behoefte.
  • Werken in een hecht en collegiaal team;
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een vakantietoeslag van 8%, betaald ouderschapsverlof én de mogelijkheid om jouw arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen.
  • Een prettige werkomgeving waar je je collega's van het hele Instituutsbureau tegen komt. Daarnaast kan een aantal dagen per week thuisgewerkt worden en biedt de universiteit daar de benodigde faciliteiten en vergoedingen voor.
  • Parkeren dicht bij het werk is tegen een relatief kleine vergoeding mogelijk.
Wist je dat
De Universiteit Leiden veel waarde hecht aan de kwaliteit van haar onderwijs en stelt als eis aan het wetenschappelijk personeel met een onderwijstaak, dat hij/zij in het bezit is van het Basis Kwalificatie Onderwijs certificaat (BKO) of bereid is dit binnen twee jaar te behalen.

Diversiteit en inclusie
Het bevorderen van een inclusieve gemeenschap staat centraal in de waarden en visie van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar om een inclusieve gemeenschap te worden die alle studenten en medewerkers in staat stelt om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen en zich volop te ontplooien. Diversiteit in ervaringen en perspectieven verrijkt ons onderwijs en versterkt ons onderzoek. Onderwijs en onderzoek van hoge kwaliteit is inclusief.

Werkgever

Faculteit der Sociale Wetenschappen

C: Omschrijving organisatie en arbeidsvoorwaarden Verplicht. . Leeg veld
Onze organisatie
De Faculteit der Sociale Wetenschappen bestaat uit vijf instituten: Centrum voor Wetenschaps- en Technologiestudies, Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie, Pedagogische Wetenschappen, Politieke Wetenschap en Psychologie. De faculteit heeft ongeveer 7.000 studenten en 1.025 medewerkers. De Faculteit der Sociale Wetenschappen combineert hoogwaardig onderzoek met uitmuntend onderwijs en een multidisciplinaire aanpak. Bezoek de website van de faculteit voor meer informatie.

Afdeling

En wie zijn wij
Het Instituut Pedagogische Wetenschappen bestaat uit een groep enthousiaste en gedreven medewerkers die gelooft in de kracht van samenwerking. Het wetenschappelijk personeel geeft onderwijs over en doet onderzoek naar de manier waarop kinderen en jongeren worden opgevoed, onderwezen en begeleid. Ook wordt onderzocht hoe factoren als opvoeding, onderwijs en hulpverlening van invloed zijn op de ontwikkeling van kinderen. Zowel in het onderwijs als in het onderzoek van Pedagogische Wetenschappen staat centraal hoe evidence-informed benaderingen de optimale ontwikkeling van kinderen kunnen ondersteunen, bijvoorbeeld door ondersteuningsprogramma's, diagnostische en interventiestrategieën en leermethoden. Er zijn maandelijkse bijeenkomsten waarin deze onderwijs- en onderzoeksthema's worden besproken. Ook is er minimaal een keer per maand een bijeenkomst met een informeel karakter.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 30.4 uur per week
  • €2960—€4670 per maand
  • Universitair
  • 12433

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you