Onderzoeksassistent, vakgroep Voeding & Bewegingswetenschappen (24 uur per week)

Onderzoeksassistent, vakgroep Voeding & Bewegingswetenschappen (24 uur per week)

Geplaatst Deadline Locatie
9 aug 18 aug Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Let op: dit is een interne vacature. Je kunt alleen op deze vacature solliciteren als je momenteel al in dienst bent bij deze werkgever.
Aan de Universiteit Maastricht, Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML), School of Nutrition and Translational Research in Metabolism (NUTRIM), is er binnen de Vakgroep Voeding en Bewegingswetenschappen een vacature voor een onderzoeksassistent.

Functieomschrijving

Taken:
U werkt mee aan diverse interventieonderzoeken binnen de onderzoeksgroep Physiology of Human Nutrition (PHuN) naar de relatie tussen voeding en risicofactoren voor metabole ziekten. U bent betrokken bij het verstrekken van de te onderzoeken voedingen, het dagelijkse contact met de vrijwilligers, het afnemen en rapporteren van voedingsanamneses, en het uitvoeren van diverse onderzoeksgerelateerde handelingen tijdens testdagen, zoals bijvoorbeeld bloedafnames en niet-invasieve metingen. Daarnaast vragen we u ook onderwijstaken te vervullen binnen de opleidingen biomedische wetenschappen en gezondheidswetenschappen. Dit zal voornamelijk ondersteuning bij practica zijn en eventueel het begeleiden van onderwijsgroepen.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Bij voorkeur een voltooide opleiding gezondheidswetenschappen, biomedische wetenschappen, of vergelijkbaar.
Aangezien deelnemers aan de studies veelal in de ochtend op de universiteit worden verwacht, moet u - in ieder geval bij testdagen - regelmatig om 7u30 aanwezig kunnen zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Een aanstelling voor 24 uren per week (0.6 fte) voor een periode van 1 jaar, verlenging of uitbreiding is niet uitgesloten. We hebben een voorkeur voor aanwezigheid in de ochtenden.

Uw maandsalaris is onder andere afhankelijk van uw vooropleiding en bedraagt voor de 0,3 fte onderzoek, maximaal € 3.336,- bruto per maand, conform salarisschaal 7 (bij fulltime aanstelling) en de andere 0,3 fte onderwijs, maximaal € 4.670,- bruto per maand, conform salarisschaal 10 (bij fulltime aanstelling).

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
Voor meer informatie zie: http://www.maastrichtuniversity.nl

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 24 uur per week
  • AT2022.353

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Universiteitssingel 50, 6229 ER, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you