Student Initiative Helpdesk (SIH) coördinator (0,8 FTE)

Student Initiative Helpdesk (SIH) coördinator (0,8 FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
10 aug 21 aug Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Universiteit Maastricht is op zoek naar een nieuwe Student Initiative Helpdesk coordinator ter ondersteuning van nieuwe en bestaande studentenorganisaties.

Heb jij passie voor het helpen van anderen en ben je bekend met de stad Maastricht en haar studenten community? Dan is het Studenten Service Centre (SSC) vanaf September 2022 op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Ter ondersteuning van projecten zoals Match, Kaleido, mymaastricht.nl en het Studenten Project Team, word je de contactpersoon voor vragen van de besturen van alle Maastrichtse studenten organisaties. Je hoofddoel is het ondersteunen van en advies bieden over de verdere ontwikkeling van hun organisaties. Je beheert de webpagina van de SIH en houdt de corresponderende informatie up to date.

Door het organiseren van workshops en netwerk evenementen, leg je verbindingen en deel je kennis met en tussen de verschillende initiatieven en UM.  Naast het ondersteunende gedeelte, wordt het jouw verantwoordelijkheid om het beleid voor organisaties binnen de UM verder te ontwikkelen. De samenwerking met andere bestaande afdelingen is hier een belangrijk onderdeel van.

Je belangrijkste taken worden

  • Het beheren en updaten van de digitale helpdesk op de SIH web pagina in samenwerking met verschillende UM afdelingen
  • Het verbinden van studentenorganisaties met andere afdelingen en experts
  • Het voorzien van algemene legale en financiële ondersteuning gebaseerd op de kennis van de SIH website
  • Het doorontwikkelen van het SIH-concept en de promotie van het traject binnen en buiten UM
  • Het organiseren van verschillende workshops in samenwerking met partnerorganisaties over thema's zoals subsidiëring, bestuurstransities of evenementenorganisatie

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Herken je jezelf in de volgende kenmerken? Dan solliciteer nu!

  • goede spreekvaardigheden in zowel Engels als Nederlands
  • goede sociale vaardigheden
  • efficiënt in het afwerken van administratieve taken
  • ervaring met Maastrichtse studentenorganisaties
  • goed geïnformeerd over de UM en haar afdelingen
  • ervaring met legale of financiële ondersteuning is een plus

Als Student Initiative Helpdesk coördinator, ben je de directe connectie tussen de bruisende studentenpopulatie in Maastricht, meerdere afdelingen binnen UM en andere partijen binnen de stad. Een positieve en empathische houding is voor deze functie net zo belangrijk als een professionele en verantwoordelijke manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

De volgende randvoorwaarden en voordelen zijn van toepassing voor je aanstelling

  • Salaris schaal 8 (CAO-NU),voor 0,8 FTE (30,4 uur);
  • Flexibele werkplek op het StudentenStad kantoor binnen het Studenten Service Centre; Werk-Laptop en -mobiel inbegrepen;
  • Verschillende voordelen omtrent het CAO model van Universiteit Maastricht;
  • Beschikbaar werkbudget voor de organisaties van panels, je persoonlijke ontwikkeling en het optimaal inrichten van je werk.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website  http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
Meer informatie vindt u op www.maastrichtuniversity.nl

Afdeling

Over het Studenten Service Centrum (SSC)

Het SSC helpt studenten met uiteenlopende zaken die te maken hebben met studeren en het studentenleven. Zo voorziet het SSC studenten van informatie over toelating, inschrijving, collegegeld en diploma-erkenning, maar kunnen zij er ook terecht voor juridisch advies over studie gerelateerde zaken, carrière-advies of hulp van een psycholoog. Naast het bieden van individuele en persoonlijke ondersteuning verzorgt het SSC ook extra curriculaire activiteiten.

Meer informatie over het SSC is te vinden op: https://www.maastrichtuniversity.nl/nl/over-de-um/servicecentra/studenten-service-centrum

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 30.4 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • HBO
  • AT2022.322

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Bonnefantenstraat 2, 6211 KL, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you