Content creator Huisvestingsontwikkeling UvA

Content creator Huisvestingsontwikkeling UvA

Geplaatst Deadline Locatie
15 aug 4 sep Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 sep 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als content creator bestaat een belangrijk deel van je werkzaamheden uit het ontwikkelen en maken van content, het (laten) produceren van communicatiemiddelen zoals video's, flyers en infographics, het schrijven en redigeren van (social media) berichten, vormgeven en versturen van (online) nieuwsbrieven en het organiseren van off- en online evenementen.

In overleg met de communicatieadviseurs vertaal je hiervoor de communicatiestrategie en kernboodschappen van programma's en projecten naar verschillende kanalen en middelen waaronder de website www.campus.uva.nl, socialmediakanalen Instagram en LinkedIn en offline middelen. Je zorgt voor de samenhang tussen de ingezette (digitale) communicatiemiddelen en dat boodschappen goed aansluiten bij de verschillende doelgroepen. Je houdt daarbij rekening met de huisstijl en schrijfstijl van de UvA.

Verder bestaat je werk uit het organiseren en een actieve bijdrage leveren aan de nieuwsredactie(s). Je denkt mee over de beste invalshoeken voor het nieuws. Je maakt contentkalenders, bedenkt posts en offline acties om de community te vergroten. Samen met de communicatiemedewerker volg je socialmediaplatforms, plaats je daar relevante content en reageer je op berichten, monitor en analyseer je het sentiment online en koppel je dit terug aan de projectteams.

Ook onderhoud je de website. Hiervoor plan, coördineer en bewaak je de in- en externe informatieaanlevering, lever je zelf voor een belangrijk deel content en optimaliseer je de website en bestaande online middelen op basis van analyses en statistieken.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Naast 'content maken' kun je goed plannen en organiseren en neem je initiatief. Weet je je weg te vinden in een complexe organisatie en kun je meerdere ballen tegelijk in de lucht houden. Je hebt een positief, kritische blik en het lef om jouw kennis van content en online kenbaar te maken. Je bent flexibel en leergierig.

Daarnaast heb je:
  • een afgeronde hbo-opleiding of vergelijkbare ervaring op het gebied van online of communicatie;
  • ervaring met redactiewerk: het schrijven, produceren en redigeren van content voor zowel websites, apps als offline middelen voor verschillende doelgroepen;
  • 'feeling' met video en vormgeving, ervaring met het toepassen en bewaken van een huisstijl, en een uitstekende beheersing van het Nederlands;
  • in 'no time' verschillende CMS-systemen onder de knie;
  • ervaring met analysetools, het maken van online omgevingsanalyses en adviseren over online middelen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een open en informele cultuur. Het team van Huisvestingsontwikkeling heeft hart voor de zaak, gelooft in het belang van goede huisvesting, is proactief en ondernemend, gaat voor het resultaat en geeft niet snel op. Vakmanschap en expertise staan hoog in het vaandel. Het is een team dat met inlevingsvermogen, samenwerkt en het lef heeft om gebaande paden te verlaten en grenzen te verleggen.
  • Veel eigen verantwoordelijkheid en bewegingsvrijheid om jouw expertise in te zetten en te handelen naar eigen inzicht.
  • Een werkplek in hartje Amsterdam gecombineerd met werken vanuit huis.
  • De mogelijkheid om je te ontwikkelen in het vak.
Je krijgt een dienstverband voor de periode één jaar met een proeftijd van twee maanden, bij voorkeur vanaf oktober 2022. Bij gebleken geschiktheid volgt een vast dienstverband. Het dienstverband is voor 28 - 32 uur per week.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, €2.818 tot €4.257 bruto per maand op basis van een volledige werkweek van 38 uur. Dit is exclusief 8% vakantie- en 8.3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Over ons

De Universiteitvan Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.

In een multidisciplinair team werk je mee aan complexe gebiedsontwikkeling, renovatie van historische panden en nieuwbouw in Amsterdam. De dienst Huisvestingsontwikkeling creëert samen met gebruikers en beheerders inspirerende werkomgevingen voor onderwijs, onderzoek en samenwerkingsverbanden van wetenschap en bedrijfsleven. Innovatie is een belangrijke drijfveer van Huisvestingsontwikkeling. Samen met de academische gemeenschap, de gemeente Amsterdam, bewoners en ondernemers werken we aan vernieuwing en verduurzaming van de UvA-campussen en aan ontwikkeling van huisvesting voor studenten. Huisvestingsontwikkeling is actief in netwerken van stad, wetenschap en samenleving en werkt samen met bestuurders, architecten, stedenbouwkundigen, woningbouwcorporaties, inwoners en ondernemers.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Werkgever

Huisvestingsontwikkeling

In het multidisciplinaire team van Huisvestingsontwikkeling werk je mee aan de communicatie over complexe gebiedsontwikkeling, renovatie van historische panden en nieuwbouw in Amsterdam. De dienst Huisvestingsontwikkeling creëert samen met gebruikers en beheerders inspirerende werkomgevingen voor onderwijs, onderzoek en samenwerkingsverbanden van wetenschap en bedrijfsleven.

Het team Communicatie ondersteunt en adviseert programma- en projectmanagers over communicatie en participatie als onderdeel van verschillende bouw-, huisvestings- en gebiedsontwikkelingsprojecten van de Universiteit van Amsterdam. Projecten die uitvoering geven aan het Huisvestingsplan van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Het communicatieteam bestaat uit een communicatiemedewerker, communicatieadviseurs, persvoorlichter, omgevingsmanagers en een community manager.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 38 uur per week
  • €2818—€4257 per maand
  • HBO
  • 10163

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you