Beleidsadviseur Onderwijs

Beleidsadviseur Onderwijs

Geplaatst Deadline Locatie
16 aug 12 sep Breda

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 sep 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Jouw adviezen en begeleiding zijn van onschatbare waarde voor onze teacher design teams bij het ontwikkelen van ons vernieuwende onderwijs. Zo draag jij bij aan onze Ambitie 2025.

Functieomschrijving

Mooi werk

De ambitie om ons onderwijs op een nieuwe manier in te richten, zorgt voor een enorme verandering binnen onze organisatie én de manier waarop we ons onderwijs gaan geven. Zo gaan we meer flexibele leerroutes aanbieden aan onze studenten en ontwerpen we interdisciplinair onderwijs, waarbij het werkveld nauw betrokken is. Aan jou de taak om de ambitie van onze organisatie concreet uit te werken, de implementatie van het onderwijs te begeleiden en bij te dragen aan de verdere professionalisering van de organisatie.

De academies en de bijbehorende opleidingen kunnen rekenen op jouw advies en procesbegeleiding bij het nieuwe curriculum. Daarbij ligt jouw focus op de begeleiding van onze teacher design teams (TDT), waarbinnen docenten zich bezighouden met de ontwikkeling van ons onderwijs en het ontwikkelen van modules. Daarbij weet jij precies welke stappen gezet moeten worden. Om tot de juiste adviezen te komen werk je nauw samen met een team van adviseurs, waar ieder zo zijn of haar eigen expertise meebrengt. Je adviseert vooral je eigen TDT, maar als jouw expertise binnen één van de andere TDT’s nodig is, sluit je daar net zo gemakkelijk bij aan.

 Jouw plek als Beleidsadviseur Onderwijs binnen Avans

Je thuisbasis is het multidisciplinaire team van 37 Beleidsadviseurs Onderwijs binnen het Leer- en Innovatiecentrum (LIC). De dynamiek binnen dit team is groot. Creativiteit en innovatie zijn hier dan ook de sleutelwoorden. Vanuit het LIC werk je op inhoud met je collega’s samen.

Samen met collega’s (van het LIC) hebben we ons georganiseerd in waardestromen die samen het onderwijsproces omvatten. Jij speelt een belangrijke rol in het ontwikkelen van aanvullend beleid en/of professionalisering binnen één van de waardestromen zoals Ontwikkelen onderwijs, Studentbegeleiding en Co-creatie. Ook wordt er gewerkt aan thema’s als duurzaamheid en blended onderwijs.

Het is ook mogelijk om rechtstreeks in dienst te zijn van een academie. Zo zoekt de Academie voor Deeltijd (AVD) een eigen onderwijskundige.

Het LIC heeft standplaatsen in Breda en 's Hertogenbosch.

Specificaties

Avans Hogeschool

Functie-eisen

Jij past bij ons

Jij voelt je als een vis in het water in een veranderende omgeving; continu op zoek gaan naar hoe het beter kan, zit je in het bloed. Je gaat de verbinding aan en toont de juiste hoeveelheid lef om nieuwe ontwikkelingen te vertalen naar de juiste adviezen. Je wint mensen voor je en neemt collega’s makkelijk mee in jouw ideeën. Jouw organisatiesensitiviteit zet je op een prettige en effectieve manier in om je doelen te behalen. Verder heb je:

  • Een relevante master, bijvoorbeeld op het gebied van onderwijskunde of een andere richting die aansluit op de thema’s die bij ons spelen.
  • Werkervaring met complexe onderwijskundige processen, het liefst in het hoger onderwijs, en met het verbeteren en vernieuwen van onderwijs.
  • Ervaring met (het begeleiden van) curriculumontwikkeling en het werken in een multidisciplinair team.
  • IJzersterke communicatie- en adviesvaardigheden, waarbij je je adviesstijl moeiteloos aanpast aan elke situatie.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.

We bieden je

Een omgeving die vooroploopt en waar je de vrijheid krijgt om dingen te ontdekken en te verbeteren; zo halen we het beste uit je. We faciliteren je in jouw continue ontwikkeling, waarmee jij vervolgens bijdraagt aan onze verdere professionalisering. Verder bieden we je:

  • Een maandsalaris van minimaal € 3.881,09 tot maximaal € 5.332,48 bruto bij een fulltime aanstelling (schaal 11 cao hbo).
  • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een 13de maand.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een goede werk-/privébalans en fijne werkplekken.
  • Veel vrijheid in je baan met de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
  • Een aanstelling voor minimaal 0,6 fte. Detachering is ook een mogelijkheid.

Werkgever

Vernieuwend Avans

Groot, maar kleinschalig. Betrokken. Persoonlijk. Dat is Avans. Hier kun je jezelf zijn. Je krijgt met jouw unieke ideeën en inzichten bij ons alle ruimte. Dat past bij ons lerende en ondernemende karakter. We bieden optimaal flexibel onderwijs en onderzoek in co-creatie met het werkveld. En we veranderen continu mee met de wereld om ons heen. We willen steeds meer maatwerk aanbieden, waarbij studenten gedeeltelijk zelf hun eigen leerroute bepalen. Dat is onze Ambitie voor 2025. Ontdek Avans als werkgever via deze verhalen

Specificaties

  • Beleid- en staf; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gedrag en maatschappij; Taal en cultuur
  • 23—38 uur per week
  • €3881—€5332 per maand
  • Universitair
  • AT AV 20220816

Werkgever

Locatie

Hogeschoollaan 1, 4818 CR, Breda

Bekijk op Google Maps

Interesting for you