Management assistent Waterbouwkunde

Management assistent Waterbouwkunde

Geplaatst Deadline Locatie
17 okt 30 nov Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij een steentje bijdragen bij het onderzoek en onderwijs rond waterbouwkunde? Dan is dit je kans!

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een secretaresse binnen de afdeling Hydraulic Engineering (waterbouwkunde). Zoek jij een baan als secretaresse, met de nodige verantwoordelijkheid, afwisseling, uitdaging en genoeg ruimte voor initiatief en zelfstandigheid, dan is dit een mooie kans. Als secretaresse bij ons ga je samen met de huidige secretaresses een team van hoogleraren, secretaris, stafmedewerkers en promovendi ondersteunen. Het secretariaat is de centrale plek binnen de afdeling en is een dynamische, interessante en veelzijdige werkomgeving.

Werken bij een wetenschappelijke afdeling staat voor afwisseling, hectiek en werken in een internationaal georiënteerde werkomgeving. Samen met je collega's ben je het eerste (online) aanspreekpunt van de onderzoeksgroep (studenten, gasten, externen etc.). Als aanspreekpunt behandel je telefoongesprekken, e-mails, ontvang je bezoekers, verstrek je - zowel intern als extern - informatie (mondeling en schriftelijk) in het NL en EN en beheer je verschillende agenda’s. Verder verzorg je de secretarieel administratieve verwerking van diverse uiteenlopende zaken (bijv. personeelszaken, financiën), regel je zelfstandig opgedragen taken uit en toon je initiatieven bij werkzaamheden die op je pad komen. Hiernaast bied je ondersteuning bij belangrijke evenementen en activiteiten van de groep, zoals promoties, en in- en uittreeredes van hoogleraren. Tot slot ben je altijd een vriendelijk, representatief, en professioneel aanspreekpunt voor medewerkers, studenten, (gast)onderzoekers en bezoekers.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde MBO+ opleiding en het liefst ervaring als secretaresse. Je hebt ervaring met administratieve werkzaamheden en beheerst Office MS en Outlook. Je bent vriendelijk, representatief en servicegericht. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent probleemoplossend ingesteld, kunt goed tegen drukte en verliest daarbij je prioriteiten niet uit het oog. Je hebt gevoel voor humor en bent proactief. Verder ben je flexibel inzetbaar, enthousiast, leergierig en vind je het leuk om in een team te werken; maar zelfstandig werken is ook geen probleem. Je toont initiatieven, vindt snel je draai en kunt tegen hectiek, onrust en tijdsdruk. We verwachten dat je uitstekende mondelinge, communicatieve vaardigheden bezit en een goede schrijfvaardigheden (NL/EN). Daarnaast ben je op korte termijn beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1.

 

  • Afhankelijk van kennis en ervaring wordt de medewerker ingedeeld in schaal 6 ( €2.402 - €3.026) of 7 (€2.471 - €3.336).
  • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen

De faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG) legt zich toe op internationaal toonaangevend onderzoek en onderwijs op het gebied van weg- en waterbouw, technische aardwetenschappen, verkeer en vervoer, watertechnologie en deltatechnologie. Het onderzoek beslaat wereldwijde maatschappelijke vraagstukken en is nauw verweven met zowel onderwijs als het werk van een breed scala aan kennisinstituten. CiTG vindt dat Open Science deze doelstellingen helpt verwezenlijken en ondersteunt haar wetenschappers bij het integreren van Open Science in de onderzoekspraktijk. De faculteit CiTG bestaat uit 28 secties verdeeld over de 7 afdelingen: Materials Mechanics Management & Design, Engineering Structures, Geoscience and Engineering, Geoscience and Remote Sensing, Transport & Planning, Hydraulic Engineering en Watermanagement.

Klik hier om naar de website van faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen te gaan.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—40 uur per week
  • MBO
  • TUD02899

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you