Management Assistent TU Delft AI Initiative

Management Assistent TU Delft AI Initiative

Geplaatst Deadline Locatie
27 okt 27 nov Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Een baanbrekend programma op het gebied van Artificial Intelligence perfect ondersteunen. Dat is wat je als management assistent bij de TU Delft doet. Jij zorgt dat de organisatie op rolletjes loopt!

Functieomschrijving

De ondersteunende en organiserende spil binnen het omvangrijke programma TU Delft AI Initiative. Dat is kort gezegd jouw boeiende en afwisselende functie als management assistent in ons team. Een faciliterende rol in een universitair programma dat de TU Delft de komende jaren nog steviger op de kaart zet als hét expertisecentrum voor kennis en de ontwikkeling van toepassingen op het gebied van Artificial Intelligence (kortweg AI, ofwel kunstmatige intelligentie). Technologie die steeds belangrijker is om maatschappelijke en economische kansen te benutten: in Nederland, in Europa, maar ook wereldwijd.

Het programma coördineert activiteiten en investeringen in onderwijs, onderzoek en innovatie bij de TU Delft op het vlak van AI, data en digitalisatie. De investeringen gebruiken we voor het aantrekken van nieuw talent, het opzetten van TU Delft AI Labs en het verdiepen en verbreden van het onderwijs en onderzoek. Daarbij werken we met heel veel partijen samen: regionaal, nationaal en internationaal. In de wetenschap, binnen het bedrijfsleven en bij de overheid.

De organisatie van het programma bestaat uit een centraal programmateam, met collega’s die zich bezighouden met zaken als onderwijs, onderzoek, samenwerkingen of communicatie. Jij als management assistent maakt deel uit van dit leuke en diverse team. Je hebt een flexibele en afwisselende functie, waarin je meedraait binnen ons team en verantwoordelijk bent voor alle ondersteunende, administratieve en organisatorische taken die de voortgang van het programma met zich meebrengt. Daarbij pak je onder meer zelfstandig dossiers op, stem je met alle betrokkenen de agenda’s af voor afspraken en meetings, help je mee in de organisatie van events, denk je mee over hoe we alles goed kunnen organiseren en geef je structuur aan de lopende zaken. Jij ziet werk liggen, gaat ermee aan de slag en je ontzorgt zo je collega’s.

Als management assistent ben je de onmisbare regelaar waardoor de organisatie van ons mooie programma op rolletjes loopt!

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt MBO+-niveau, bijvoorbeeld door een diploma van een secretaresseopleiding.
  • Je hebt een aantal jaren ervaring als management assistent, het liefst in een universitaire of in ieder geval complexe omgeving.
  • Je bent ervaren in het werken met allerlei officesoftware (zoals Microsoft Office, Google Calendar).
  • Je bent goed in organiseren, kunt uitstekend improviseren, neemt graag initiatief en bent nauwkeurig in je werk.
  • Je houdt altijd het overzicht, kunt goed structuur aanbrengen in veel verschillende werkzaamheden, ook binnen een programma dat nog in ontwikkeling is, en je kunt niet alleen zelfstandig werken, maar ook als onderdeel van een team.
  • Je schakelt makkelijk met veel verschillende mensen en partijen op alle niveaus.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, (schaal 7 met een maximum van 3.336,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het Health Coach Program.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Afdeling

Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica

In de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) komen drie disciplines – elektrotechniek, wiskunde en informatica – samen. Gecombineerd versterken ze elkaar en zijn ze de drijvende kracht achter de technologie die we in ons dagelijks leven gebruiken. Neem als voorbeeld het elektriciteitsnet. Dat wordt binnen onze faculteit klaargestoomd voor de toekomst. Ook werken we aan een wereld waarin mens en computer elkaar versterken. Aan het in kaart brengen van ziekteprocessen met behulp van single cell-data en aan het wiskundig simuleren van gigantische aspluimen na een vulkaanuitbarsting. Binnen de faculteit EWI is veel ruimte voor grensverleggend onderzoek. We leiden innovatieve ingenieurs op en beschikken over uitstekende labs en faciliteiten die onze sterke internationale positie onderstrepen. In totaal werken en studeren in deze uitdagende omgeving ruim 1.100 medewerkers en 4.000 studenten.

Klik hier om naar de website van faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica te gaan.

For the university to excel in the incorporation of AI, Data & Digitalisation in its core activities, the TU Delft AI Initiative has been founded as a university-wide programme. It functions as a platform and frontend for AI, Data & Digitalisation (-related) research, education and innovation at TU Delft. All eight faculties contribute to the programme on the three core tasks of the university: education, research, and innovation. It is the central point of contact, coordination, and representation related to AI, Data & Digitalisation activities. The TU Delft AI Initiative is led by the Pro Vice Rector Magnificus for AI, Data & Digitalisation.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 24—38 uur per week
  • €2471—€3336 per maand
  • MBO+
  • TUD01627

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you