Campuspsycholoog

Campuspsycholoog

Geplaatst Deadline Locatie
31 okt 27 nov Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven psycholoog en wil jij bijdragen aan de psychosociale gezondheid en het welzijn van het personeel van de Radboud Universiteit? Spreken de thema’s: welzijn, stress, gezondheid en werkdruk jou aan? En neem jij graag deel aan een nieuwe pilot binnen de Radboud Universiteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als campuspsycholoog bied jij (internationale) medewerkers psychologische begeleiding bij thema’s als welzijn, stress, gezondheid en werkdruk. Je adviseert en begeleidt in relatief kortdurende trajecten deze medewerkers, zodat zij hun psychische gezondheidsklachten kunnen verminderen. Deze klachten worden (deels) veroorzaakt door factoren op het werk. Veelvoorkomende begeleidingsdoelen zijn het verminderen en omgaan met stress, angst en neerslachtigheid en het aanleren van betere communicatieve vaardigheden.

Het betreft een functie binnen een pilot. Binnen deze pilot werk je nauw samen met je collega- campuspsycholoog aan de bekendheid, evaluatie en positionering van de functie binnen de Radboud Universiteit. Hierbij stem je actief af met verschillende partijen binnen de universiteit, zoals vertrouwenspersonen, de ombudsfunctionaris en HR (beleids-) adviseurs om bestaand beleid aan te scherpen voor specifieke doelgroepen binnen de Radboud Universiteit.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt een universitaire opleiding (klinische-, ontwikkelings-, gezondheids- of Arbeids- en Organisatie) psychologie afgerond.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met (kortdurende) individuele begeleiding.
  • Je bent bij voorkeur een basispsycholoog met een Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD).
  • Je kunt je goed inleven in culturele verschillen en kunt daarop inspelen in bijvoorbeeld diversiteits- en inclusievraagstukken.
  • Je beheerst de Nederlandse én Engelse taal op C1-niveau, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van eHealth en preventiegrogramma's.
  • Je bent goed bekend met de universitaire context van onderzoek en onderwijs, en met vraagstukken omtrent diversiteit en inclusie.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij continuering van de pilot en goed functioneren.

  • Het betreft een dienstverband van 0,5 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 3.974 en maximaal € 5.439 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 11). Een aanloopschaal kan van toepassing zijn (salarisschaal 10). 
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • De pilot binnen de Radboud Universiteit eindigt op 1 december 2023. Ruim voor deze einddatum zal er een evaluatie van de dienstverlening plaatsvinden, waarna duidelijkheid kan worden verschaft over de voortzetting en inbedding van de pilot en daaruit voortvloeiend, het verlengen van de arbeidsovereenkomst bij goed functioneren.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Je maakt als campuspsycholoog samen met jouw collega-psycholoog onderdeel uit van het team van coaches van de afdeling Strategie, Beleid en Ontwikkeling (SBO). Deze afdeling valt onder de divisie HR van Radboud Services en stimuleert, begeleidt en faciliteert de ontwikkeling van mens en organisatie. SBO ontwikkelt daartoe beleid en activiteiten op het vlak van persoonlijke en professionele ontwikkeling voor individu, team en organisatie. Zo stimuleren wij een werkomgeving waarin iedereen het beste uit hun talenten én dat van de ander kan halen.

Onze afdeling bestaat uit een team van beleidsmedewerkers HR, coaches en het trainingsbureau (TB). De belangrijkste strategische doelstellingen zijn: zinvol en aantrekkelijk werk, effectief leiderschap, het vinden en ontwikkelen van talent, persoonlijke regie over gezondheid, inzetbaarheid en loopbaan en de professionalisering van de HR organisatie. Alle SBO-(beleids-)adviseurs en coaches werken aan thema’s mee in regie en uitvoering en de medewerkers van het trainingsbureau organiseren en ondersteunen activiteiten van de themagroepen.

Verder zal je als campuspsycholoog de verbinding opzoeken met andere partijen en heb je veel contact en afstemming met de AMD (Arbo en Milieu Dienst) en de studentpsychologen.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • max. 20 uur per week
  • €3974—€5439 per maand
  • Universitair
  • 1198947

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you