Coördinator kennisplatform managementondersteuning (ZieSO)

Coördinator kennisplatform managementondersteuning (ZieSO)

Geplaatst Deadline Locatie
1 nov 25 nov Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bouw als coördinator aan een krachtig en zelfsturend kennisplatform dat managementassistenten helpt om hun ondersteunende rol voor de wetenschap bij de TU Delft nóg effectiever in te vullen.

Functieomschrijving

Ruim driehonderd managementassistenten werken er bij de TU Delft. We hoeven jou natuurlijk niet uit te leggen hoe belangrijk zij zijn voor de professoren en managers van onze faculteiten en diensten. En hoe het kennisplatform voor onze managementassistenten hun rol kan versterken. Aan jou de uitdaging om het netwerk hernieuwde energie te geven. Zodat de hele doelgroep het omarmt om kennis te delen en te leren van elkaar. Ook maak je het netwerk beter zichtbaar voor bijvoorbeeld de beleidsafdelingen binnen de organisatie.

In deze parttime functie onderzoek je met jouw frisse blik hoe het kennisplatform voor alle managementassistenten een effectief en efficiënt netwerk wordt, dat uitnodigt om actief bij betrokken te zijn. Je laat je daarbij zien en horen binnen de organisatie, werkt samen met de communicatieafdeling en de ambassadeurs van het kennisplatform, en maakt gebruik van de ervaring van de coördinatoren van andere netwerken.

Daarnaast inventariseer je aan welke kennis de managementassistenten behoefte hebben. Denk aan training in het gebruik van een bepaald systeem of de mogelijkheid voor een leverancier om zich te presenteren. Ook heb je oog voor interessante ontwikkelingen in het vakgebied. Vervolgens breng je de juiste mensen bij elkaar en stimuleer je hen om projectmatig zo’n behoefte of ontwikkeling te vertalen naar een activiteit voor het netwerk. Zo stuur je op een autonoom werkend kennisplatform dat niet meer is weg te denken in het dagelijkse werk van de managementassistenten.

Wat je baan extra leuk maakt? Je werkt midden in de wereld van hoogstaande wetenschap. En je hebt veel vrijheid om je functie zelf vorm te geven. Wil je meer gevoel krijgen bij het vak van managementassistent bij de TU Delft door ook zelf die de rol te vervullen? Dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt liefst ervaring als managementassistent.
  • Je hebt snel inzicht in hoe een organisatie werkt.
  • Je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende belanghebbenden, zoals de managementassistenten, ambassadeurs van het kennisplatform, leidinggevenden, dienstverlenende afdelingen en externe partijen als leveranciers.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
  • Je neemt graag het initiatief en kunt anderen enthousiasmeren en motiveren om actie te ondernemen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Het dienstverband is 1 jaar.
  • Een functieomvang van 15,2 uur (0,4 fte) per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 8 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.818,- en een maximum van € 3.764,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Het is belangrijk dat je flexibel bent qua werktijden, dus op basis van de behoefte moet je jouw tijd kunnen indelen. 
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Human Resources

Om haar strategische doelstellingen te realiseren zet de TU Delft in op het aantrekken en ontwikkelen van ambitieuze en getalenteerde medewerkers. Het personeelsbeleid is gericht op recruitment en de ontwikkeling van talent, leiderschap en de organisatie en draagt bij aan de versterking van onderwijs, onderzoek en valorisatie. Een veilige, uitdagende en betekenisvolle werkomgeving staat voorop. Hieraan draagt de HR-organisatie bij met de medewerkers van HR Advies die werken bij de faculteiten en universiteitsdiensten op locatie en daarnaast met de HR-diensten van de afdelingen HR Talent & Development, Health Safety Environment (HSE) en HR Services.

Specificaties

  • HRM
  • €2818—€3764 per maand
  • HBO
  • TUD02062

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you