Coördinator Masteropleiding Duurzame Gebiedstransities

Coördinator Masteropleiding Duurzame Gebiedstransities

Geplaatst Deadline Locatie
2 nov 31 dec Velp

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij  die ervaren docent met uitstekende kennis van en ervaring in duurzame gebiedswikkeling ? Dit is je kans om bij de meest duurzame hogeschool van Nederland te komen werken!

Functieomschrijving

De Masteropleiding Duurzame Gebiedstransities (MDGT)

In het landelijk gebied in Nederland staan we voor grote opgaven. Klimaatadaptatie, energietransitie, verduurzaming van de landbouw en herstel van de biodiversiteit zijn er maar enkele van. Dergelijke opgaven dwingen tot transities. Daarom heeft Van Hall Larenstein een nieuwe Masteropleiding Duurzame Gebiedstransities ontwikkeld, die, na het succesvol doorlopen van de toets nieuwe opleidingen (TNO), in september 2023 van start zal gaan. De focus van de opleiding ligt op het landelijk gebied in het groenblauwe domein. De afgestudeerden zullen de totstandkoming van oplossingen faciliteren voor transitieopgaven in het landelijk gebied door onderzoeksmatig transdisciplinair samen te werken. Dit doen ze volgens de principes van actieonderzoek.

De functie

Als coördinator voor deze nieuwe, innovatieve opleiding ben je de helft van je aanstelling bezig met coördinator taken en de andere helft verzorg je onderwijs binnen deze en mogelijk andere aanverwante opleidingen. Je geeft sturing aan het onderwijsteam en je rapporteert aan de Opleidingsmanager(s). 

Voor deze nieuwe opleiding lever je een actieve bijdrage aan de werving van nieuwe studenten en je voert intakegesprekken met geïnteresseerde studenten. Verder ga je bijdragen aan een werkveldcommissie en academic board en zorgdragen voor het opleidings- en examenreglement. Samen met de controller en opleidingsmanager zorg je voor de jaarlijkse begroting. Samen met de planner en roostermaker zorg je voor een jaarplanning en de roostering.

Concrete taken zullen verder zijn: 

  • Zorgen voor afstemming en kennisuitwisseling binnen de opleiding en met andere opleidingen en ondersteunende diensten.
  • Zorgen voor een goede uitvoering en afstemming van taken binnen de opleiding en voor een effectieve en efficiënte organisatie van activiteiten.
  • Samen met collega’s voorstellen doen voor de ontwikkeling van de opleiding.
  • Verbetering en evaluatie van het beleid of de werkprocessen m.b.t. de opleiding.
  • Als procesbegeleider sturen op de voortgang van activiteiten en doelen binnen het beleid en de gestelde kaders en budgetten. Je rapporteert over de voortgang aan de Opleidingsmanager(s).
  • Adviseren en ondersteunen van Opleidingsmanager(s) bij besluitvorming m.b.t. de opleiding en het signaleren van eventuele knelpunten.

Specificaties

Hogeschool Van Hall Larenstein (VHL)

Functie-eisen

Jij bent de ideale kandidaat!

  • Je bent bij voorkeur al een ervaren docent of trainer en je hebt uitstekende kennis van het beleid, de procedures / systemen en werkprocessen in het hoger onderwijs en kan bijdragen aan onderwijs m.b.t. duurzame gebiedsontwikkeling.
  • Je toont eigenaarschap en neemt je verantwoordelijkheid bij het nakomen van afspraken en bevordert de samenwerking tussen teams.
  • Je hebt een relevante afgeronde opleiding op academisch niveau bij voorkeur verantwoord met een promotie in een relevant vakgebied.
  • Heb je al een didactische aantekening en de Basis Kwalificatie Examinering (BKE)? Fantastisch! Heb je deze nog niet? Dan kan je deze halen na je start via de HVHL-academy.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: met uitzicht op verlenging.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Naast een jaarcontract bieden wij een marktconform salaris van minimaal € 4.715,81 en maximaal € 6.064,86 bruto per maand (schaal 12 van de cao-hbo) bij een fulltime werkweek. Het gaat hier in eerste instantie om een tijdelijke positie van een jaar voor 32 uur per week, met uitzicht op verlenging.

Daarnaast kennen wij vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering en hebben wij een pensioenfonds. Conform CAO bieden wij jou 53 vakantiedagen per jaar bij een volledige werkweek. Om te zorgen dat jij duurzaam inzetbaar blijft en jezelf blijft uitdagen kennen wij ook uitgebreide scholings- en trainingsmogelijkheden.  Vanzelfsprekend faciliteren wij de middelen zodat jij je werk goed kan uitvoeren zoals een laptop en een smartphone. 

Werkgever

Wij zijn Van Hall Larenstein, dé duurzaamste hogeschool van Nederland. Studenten kiezen bewust voor onze hogeschool vanwege de unieke opleidingen, onderwijsaanbod en het toegepast onderzoek in een groene, internationale en multiculturele omgeving. En daar hebben wij jou voor nodig! 

Specificaties

  • Onderwijs; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management
  • Landbouw; Techniek; Gedrag en maatschappij
  • max. 32 uur per week
  • €4715—€6064 per maand
  • Universitair
  • AT HA 20221102

Werkgever

Hogeschool Van Hall Larenstein (VHL)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Larensteinselaan 26A, 6882 CT, Velp

Bekijk op Google Maps

Interesting for you