Controller Vastgoed

Controller Vastgoed

Geplaatst Deadline Locatie
2 nov 1 dec Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Houd jij van:
  • Het bedenken van nieuwe oplossingen voor financiële vraagstukken of het creëren van nieuwe kansen voor wetenschappers en studenten;
  • Het behalen van echte resultaten in een interessante eigenwijze organisatie, samen met andere professionals in financiën en huisvesting;
  • Werken in een klein team, waarin je het natuurlijke aanspreekpunt bent voor financiële vastgoedvragen;
  • Jezelf verder te ontwikkelen in een organisatie met maatschappelijke impact?
Dan is de functie van Controller vastgoed bij de UvA jou als breed inzetbare professional op het lijf geschreven.

Wat ga je doen?

Als controller van de afdeling Financiën Planning & Control draag je bij aan de planning- en control cyclus van de UvA. Je monitort de lopende processen en bent in staat om modellen te ontwikkelen om de financiële sturing verder te versterken. Als controller vastgoed richt je je voornamelijk op de volgende activiteiten: zelfstandig hoogwaardige (meerjaren)begrotingen, rapportages, analyses en prognoses opstellen over het huisvestingsplan, de gebouwen en de vastgoedexploitatie en hierover advies uitbrengen; businesscase toetsing van nieuwe initiatieven binnen de Universiteit, toetsen van investeringsvraagstukken; beheren en verder ontwikkelen van financieel sturingsinstrumentarium. Je bewaakt de financiële kaders van de investeringsprojecten en -programma's en het onderhoud en hebt daarvoor regelmatig overleg met diverse collega's van Facility Services en Huisvestingsontwikkeling. Je wordt uitgedaagd om als financial zelfstandig maar ook in samenwerking met vastgoed- en huisvestingsexperts te werken aan oplossingen voor morgen.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

  • Je hebt een nieuwgierige en analytische inslag, en wil graag weten hoe vraagstukken écht in elkaar zitten;
  • Je hebt een oplossingsgerichte houding en je schakelt makkelijk tussen hoofdlijnen en detailinformatie;
  • Je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en verschillende belangen, en je bent in staat je boodschap hierop aan te passen;
  • Je communiceert 'to the point', zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt een onafhankelijke oordeelsvorming als controller en bent proactief in het oppakken van vraagstukken;
  • Je hebt ervaring als controller en bent in staat deze werkzaamheden zelfstandig op te pakken;
  • Je hebt een academisch werk- en denkniveau.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een dienstverband voor de periode van een jaar, bij voorkeur met ingang 1 januari 2023. Bij gebleken geschiktheid is een verlenging of vast dienstverband mogelijk). Het dienstverband is voor 32-38 uur per week.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, €3.974,- tot €6.702,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek van 38 uur. Dit is exclusief 8 % vakantie- en 8.3 % eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Werkgever

Bestuur en Bestuursstaf UvA

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 41.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.

Over de stafafdeling Financiën Planning & Control

Onze afdeling ondersteunt als onderdeel van de Bestuursstaf het College van Bestuur in alle verantwoordelijkheden met betrekking tot de financiële middelen, huisvesting en treasury van de UvA. Onze afdeling heeft een beleidsvoorbereidende-, kader stellende en adviserende rol en vormt het financieel geweten van onze Universiteit.

De afdeling bestaat uit twee teams: Vastgoed en Control & Beleid en is gehuisvest midden in de binnenstad van Amsterdam.

Het team Vastgoed is een klein enthousiast collegiaal team met vastgoed- en financiële specialisten. We werken samen in analyses en complexere vraagstukken en vullen we elkaar aan in kennis en vaardigheden bij het werk dat we doen. Daarnaast heeft iedereen zijn eigen taken. Als controller Vastgoed bewaak je de financiële stromen rondom de vastgoedportefeuille.

We vinden het leuk om samen met collega's van faculteiten en diensten te werken aan de ontwikkelingen van onderwijs en onderzoek en die met goede huisvesting te ondersteunen. De UvA heeft één van de mooiste portefeuilles in de hoofdstad, van Rijksmonument tot nieuwbouw. De vraagstukken zijn divers, de mogelijkheden ook, dat maakt het zo uitdagend.
Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • Financiën
  • max. 38 uur per week
  • €3974—€6702 per maand
  • Universitair
  • 10620

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you