Teamleider studiepunt (0,8 fte)

Teamleider studiepunt (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
3 nov 27 nov Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb jij kennis van regelgeving in het hoger onderwijs, oog voor procesverbetering en een gezonde dosis organisatiesensitiviteit? Dan zijn we op zoek naar jou.

Functieomschrijving

De faculteit Geowetenschappen zoekt een teamleider voor het team Student Affairs binnen de afdeling Onderwijsbeleid en Studentzaken (OSZ). 

Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de diverse processen die door het team worden ondersteund en uitgevoerd en coördineer je de toelating en selectie van studenten voor de faculteit. Daarnaast draag je bij aan de koers en strategie van de afdeling OSZ in het ‘OSZ kwartet’, samen met de teamleiders Studentbegeleiding en Onderwijslogistiek en het hoofd OSZ.

Het team Student Affairs heeft tien medewerkers en heeft onder meer als taken: 
  • informatie verstrekking aan (internationale) studenten;
  • organiseren van cursusinschrijvingen;
  • examenregistratie en diplomering;
  • ondersteunen van toelatings- en selectieprocessen;
  • faciliteren van inkomende en uitgaande exchange studenten.

Recent is de ondersteuning van de Examencommissie aan het team toegevoegd, en er ligt een uitdaging om dit ambtelijk secretariaat goed in te richten en in te bedden in het team en de faculteit. Je bent als teamleider eindverantwoordelijk voor de inhoudelijke en personele kwaliteit van jouw afdeling. Dat betekent dat we ook affiniteit van je vragen met betrekking tot de inhoudelijke activiteiten van het team.

  • Je hebt een leiderschapsstijl waarbij je mensen weet mee te nemen in de brede ontwikkelingen, rust en vertrouwen weet te brengen, en samenwerking intern en extern kan organiseren.
  • Je draagt zorg voor de verdere ontwikkeling van je team en de afdeling. Je stimuleert verbinding, teamvorming, samenwerking en innovatie door persoonlijke aandacht voor je medewerkers.
  • Met je collega teamleiders werk je aan de samenhang van de dienstverlening zodat er synergie ontstaat tussen de afdelingen.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Heb jij:
  • minimaal hbo-werk/denkniveau;
  • kennis van regelgeving in het hoger onderwijs;
  • oog voor procesverbetering met veel aandacht voor de mensen die het uitvoeren;
  • een gezonde dosis organisatiesensitiviteit;
  • goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.
Dan zijn we op zoek naar jou!

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,8 fte) voor de duur van een jaar (met een proeftijd van twee maanden) met – bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Heb je al een vast dienstverband binnen de Universiteit Utrecht, dan blijft dat zo. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 3974,- en maximaal € 5439,- (schaal 11 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

De faculteit Geowetenschappen van de Universiteit Utrecht onderzoekt de aarde: van de aardkern tot en met het aardoppervlak tot en met het menselijk (ruimte)gebruik op de aarde. Altijd met een focus op duurzaamheid en innovatie. Met 3.400 studenten (BSc en MSc) en 720 medewerkers is de faculteit een sterke en uitdagende organisatie. De faculteit Geowetenschappen is georganiseerd in vier departementen: Aardwetenschappen, Sociale Geografie & Planologie, Fysische Geografie en het departement Sustainable Development.

De afdeling Onderwijsbeleid en Studentzaken is belast met de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijsbeleid, de kwaliteitszorg van de onderwijsprogramma's, het ondersteunen van de besturen van de Graduate en Undergraduate School en het verzorgen van de roostering en de studievoortgangs-, toelatings-, en examenadministratie.

Specificaties

  • Onderwijs; Beleid- en staf; Marketing en communicatie; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 28—32 uur per week
  • €3974—€5439 per maand
  • HBO
  • 1199588

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you