Procesbeheerder inschrijvingen studentenadministratie

Procesbeheerder inschrijvingen studentenadministratie

Geplaatst Deadline Locatie
4 nov 4 dec Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Processen rond de inschrijvingen van studenten die perfect lopen. Jij zorgt ervoor als procesbeheerder Inschrijvingen Studentenadministratie bij TU Delft. Een zelfstandige en impactvolle baan.

Functieomschrijving

Voor zo’n 29.000 student per jaar moeten de zaken rondom de inschrijving administratief goed verwerkt worden. Een enorm volume dat we alleen foutloos kunnen afhandelen als de inschrijfprocessen op orde zijn. Jij als procesbeheerder hebt hierin een cruciale rol.

Het grootst aantal inschrijvingen verloopt via onze geautomatiseerde processen, maar er zijn altijd complexe inschrijfdossiers die afwijken van de standaard inschrijvingen. Bij afwijkingen bijt jij je in de unieke casus vast. Je haalt de benodigde informatie op en bespreekt de mogelijke oplossingen met de procesmanager die uiteindelijk een besluit neemt. Je stemt de communicatie en informatievoorzieningen af op de doelgroep, je onderhoudt nauw contact met onze faculteiten en zorgt voor goede afstemming met betrekking tot de inschrijfprocessen. Ook overleg je regelmatig met samenwerkingspartners, onder wie partneruniversiteiten en collega's in het land. Samen maken jullie bijvoorbeeld afspraken over de uitwisseling van gegevens en de administratie van nieuwe, gezamenlijke opleidingen.

Je signaleert verbeterpunten, onderneemt hierop actie en denkt mee over aanpassingen om de processen verder te optimaliseren. Hierin ben je de rechterhand van de procesmanager. Je overziet het complexe speelveld waarmee de studentenadministratie te maken heeft. Denk aan wet- en regelgeving en beleidswijzigingen vanuit het ministerie van OCW of vanuit onze eigen universiteit. En natuurlijk zorg je voor alle benodigde rapportages en bewaak je de voortgang op proceswijzigingen. Hierbij heb je oog voor service, kwaliteit en digital excellence. Een uitdagende baan dus met veel ruimte om jezelf te ontwikkelen én waarin je de kans krijgt om onze inschrijfprocessen mee naar the next level te tillen. 

Als procesbeheerder Inschrijvingen Studentenadministratie vorm je met tien collega’s ons team Enrolment & Finance binnen de afdeling Student Administration. Een team waarbinnen ruimte is om jouw ideeën in te brengen en zelfstandig je werk in te vullen.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt hbo-niveau en een aantal jaren relevante ervaring binnen een grote organisatie. Het liefst heb je al ervaring met administratief werk in het hoger onderwijs, dit is geen voorwaarde
  • Je kunt processen en systemen snel doorgronden en hierin verbeteringen aanbrengen waarbij het creëren van draagvlak voor jou logisch is. Een Lean Green Belt heeft onze voorkeur
  • Bij voorkeur al wat kennis van het student-informatiesysteem OSIRIS. Dit is geen must, het maakt je inwerktijd wel korter
  • Je hebt de vaardigheid om regelgeving op het gebied van studenteninschrijvingen te doorgronden en te vertalen naar heldere processen
  • Je schakelt makkelijk met verschillende mensen, wilt graag de beste service bieden en vindt het belangrijk om anderen te helpen
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
  • Een functieomvang van 30-32 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 9 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 3.098,- en een maximum van € 4.257,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs

Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School, Information Management en X en telt circa 250 medewerkers. ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 30—32 uur per week
  • €3098—€4257 per maand
  • HBO
  • TUD03028

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you