Developer Data Management

Developer Data Management

Geplaatst Deadline Locatie
7 nov 28 nov Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Krijg jij energie van het werken in een hoog dynamische omgeving? Ben jij een engineer met ervaring in datasystemen en wil jij graag maatschappelijk relevant onderzoek ondersteunen met jouw oplossingen? Bij Wageningen University & Research (WUR) kan dat met een prima werk-privé balans en voldoende mogelijkheden om vanuit huis te werken!

Onze IT-afdeling zorgt met 200 medewerkers voor een moderne ICT-omgeving voor onderwijs en onderzoek. We werken in multidisciplinaire teams aan actuele vraagstukken op het gebied van digitalisering, selfservice, security, datamanagement, high performance computing en cloud strategie. Dus volop ontwikkel- en carrièrekansen voor IT-specialisten op verschillende niveaus. Daarnaast zijn we trots op onze zevende plaats op de ranglijst van beste werkgevers bij niet-ICT-organisaties volgens de Computable Career Guide 2020,

Voor ons nieuwe team "Data Management Infrastructure" - waarvan het werkveld groeit -, zoeken wij een Developer Data Management. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling, innovatie en beheer van ons wetenschappelijke data platform welke gebaseerd is op iRODS. Je trekt op met onder andere research consultants, DataOps- en DevOps-engineers, waarbij jullie samenwerken met ons storage- en netwerkteam.
Wat houden je werkzaamheden in?
  • Je zorgt dat verschillende opslag hardware via het iRods platform worden geïntegreerd (zoals tape, Isilon en andere vormen van netwerkopslag). Hiermee zorg je dat grote hoeveelheden wetenschappelijke data optimaal worden opgeslagen en getransporteerd;
  • Je levert maatwerk, want elk onderzoek is anders en heeft weer andere wensen en behoeften. Hierbij lukt het je om een goede keuze te maken tussen de laatste innovaties versus bewezen oplossingen in afstemming met de onderzoeker. Hierbij is data continuïteit en veiligheid natuurlijk een belangrijk basisvoorwaarde.
  • Je beheert een toekomstbestendige data-architectuur en je denkt en bouwt mee in het uitleveren van data naar diverse downstream applicaties.
  • Je bent verantwoordelijk dat je platform zorgt voor: automatische flow van data afkomstig van onderzoeksapparatuur; borging van de juiste metadata requirements en automatische verwerking van data en uitvoering van Quality Assurance taken.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

We vinden het belangrijk dat je een teamplayer bent met uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Bovendien dat je staat als ontwikkelaar voor een stabiele en overdraagbare code. Wat zien we nog meer graag bij je terug?
  • Academisch werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring met het ontwikkelen van datasystemen in grote betrouwbare gedistribueerde omgevingen;
  • Je hebt ervaring met netwerkopslag zoals NFS of SAMBA;
  • Ervaring met Infrastructure as Code technologieën (Ansible, Terraform, Puppet)
  • Ervaring met opslag en transport van grote hoeveelheden data;
  • Je bent bekent met Agile werkwijzen zoals Kanban en Scrum;
  • Je hebt ervaring met iRODS.

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research. Highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
  • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is
  • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra compensatie uren op te bouwen;
  • sabbatical leave, studieverlof en deels betaald ouderschapverlof;
  • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
  • een structurele eindejaarsuitkering van 4%;
  • uitstekende pensioenregeling via ABP.
Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een salaris van minimaal € 3.391 tot maximaal € 5.268 bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research (schaal 11 ).

Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor 1 jaar, met de intentie een vaste aanstelling aan te gaan. Bovendien is een dienstverband van 0.8 fte bespreekbaar.

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Werkgever

Wageningen University & Research

De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 7.200 medewerkers (6.400 fte) en 13.200 studenten en ruim 150.000 Leven Lang Leren-deelnemers behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

  • IT
  • Natuurwetenschappen
  • max. 36 uur per week
  • HBO
  • P1099718-1

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you