Coördinator Honours Programme Delft

Coördinator Honours Programme Delft

Geplaatst Deadline Locatie
7 nov 27 nov Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De directie Education & Student Affairs ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, onderwijsbeleid, begeleiding van studenten, ondersteuning van buitenlandse studenten, promovendi en medewerkers, sport, cultuur, didactische trainingen voor docenten en advies. De directie Education & Student Affairs bestaat uit het Education Service Centre, de afdeling Academic Services, de Extension School en Sport & Cultuur. De directie telt circa 300 medewerkers.

De afdeling Academic Services bestaat uit drie teams. Het team Teaching & Learning Services biedt ondersteuning en opleiding aan docenten, en support voor verschillende Onderwijs innovatieprogramma’s. Het Teaching Lab team verbindt onderwijsvernieuwingen en versterkt samenwerking met en tussen docenten en andere belanghebbenden. Het team Student Development waarbinnen deze functie is gepositioneerd, biedt ondersteunende (advies) diensten aan (PhD-) studenten waaronder naast de coördinatie van het Honours Programme Delft, het team van studentendecanen, het verzorgen van psychologische ondersteuning,  career activiteiten en topsport.

Wegens vetrek van de huidige coördinator van het Honours Programma zijn we op zoek naar een vervanger.

We zijn op zoek naar een coördinator voor het extra-curriculaire onderwijsprogramma: het Honours Programme Delft (HPD). Zowel voor bachelor- als masterstudenten die meer aan kunnen dan hun reguliere studieprogramma is er een aanvullend Honours Programme dat ze grotendeels zelf ontwerpen. Binnen het programma is het, bijvoorbeeld, mogelijk zelfstandig onderzoek te doen, maar nemen studenten ook deel aan een centraal interfacultair programma.

Je bent in de functie van HPD coordinator verantwoordelijk voor het interfacultaire deel van zowel het Honours Programme Bachelor (HPB) als het Honours Programme Master (HPM). Je bent lid van het HPD Advisory Board, waar vertegenwoordigers vanuit het HP-onderwijs van de faculteiten bij elkaar komen, voorgezeten door de Honours Dean. Verder spreek je ook geregeld één-op-één met de Honours Dean, waarbij je meedenkt over hoe diens inhoudelijke visie voor het HPD geoperationaliseerd kan worden. Tevens ben je de begeleider en het aanspreekpunt voor de studentenvertegenwoordigers van de honoursstudenten, het Honours Board, en faciliteert hen bij het inplannen en organiseren van hun activiteiten. Je hebt een rol in de verbinding met diverse stakeholders, waaronder de facultaire honourscoordinatoren, waar je geregeld mee overlegt en afstemt. Je stelt zelfstandig de begroting van het HPD op en legt dit voor aan de Manager Academic Services. Ook ben je verantwoordelijk voor de in- en externe communicatie van het programma.

In deze functie ben je in staat om het verloop van de werkprocessen goed te monitoren. Je beschikt daarom over het (analytisch) vermogen om knelpunten te signaleren en in kaart te brengen. Ook informeer en adviseer je de HPD Advisory Board over de mogelijke oplossingen en ben je in staat deze te implementeren en te evalueren. 

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je hebt:

  • WO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met het analyseren en beschrijven van (knelpunten in) processen (bijv. Lean/Six Sigma);
  • Kennis en ervaring met het kwalitatief en kwantitatief afstemmen van de vraag naar onderwijsaanbod;
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Ervaring in onderwijsinstelling pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
  • Een functieomvang van 30-32 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 10 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €2.960,-  en een maximum van €4.670,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs

Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School, Information Management en X en telt circa 250 medewerkers. ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 30—32 uur per week
  • €2960—€4670 per maand
  • Universitair
  • TUD03033

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you