Medewerker Financiële Administratie (0.6 - 0.8 fte)

Medewerker Financiële Administratie (0.6 - 0.8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
8 nov 4 dec Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als financieel medewerker zorg jij voor een vlotte afhandeling van in- en uitgaande betalingen. Je hebt enige jaren ervaring met boekhouden en kan goed overweg met financiële systemen. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden om onder andere onze studenten van de juiste informatie te voorzien.

Wat ga je doen?
  • Je voert facturatie- en aanmaanruns uit en verwerkt bankentransacties (betalingen en stornoboekingen);
  • Je registreert ontvangen gelden van studenten in het aanmeldsysteem en voert betaalplannen in;
  • Je boekt crediteurenbetalingen en houdt bij of schoont diverse tussenrekeningen op;
  • Je verstrekt via mail en telefoon informatie aan studenten over bestaande regelingen en procedures.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Wat breng je mee?
  • Je hebt minimaal een MBO+ werk- en denkniveau en bij voorkeur een opleiding op financieel administratief gebied. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep (internationale) studenten en het onderwijs;
  • Je hebt kennis van MS Office en SAP, specifiek de module FICA is een pré;
  • Je bent doortastend, proactief, kritisch op je eigen werk en stressbestendig;
  • Je beschikt over de volgende competenties: schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, accuratesse, klantbetrokkenheid, samenwerken;
Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (B2 niveau volgens het CEFR).

Arbeidsvoorwaarden

Diversiteit en inclusie
Het bevorderen van een inclusieve gemeenschap staat centraal in de waarden en visie van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar om een inclusieve gemeenschap te worden die alle studenten en medewerkers in staat stelt om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen en zich volop te ontplooien. Diversiteit in ervaringen en perspectieven verrijkt ons onderwijs en versterkt ons onderzoek. Onderwijs en onderzoek van hoge kwaliteit is inclusief.

Ons aanbod
Een functie in een organisatie volop in beweging. Mensen maken het verschil in onze organisatie en daarin willen we ook investeren. Een dienstverband vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten, voor de duur van een jaar. Een verlenging behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van behoefte, gebleken geschiktheid en beschikbare middelen. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal €2.471 en maximaal € 3.336 bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 7).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kun je nalezen op de website.

In deze functie is het mogelijk om gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor te werken (hybride werken).Meer informatie over Universiteit Leiden kun je vinden op: https://www.universiteitleiden.nl.

Verklaring Omtrent het Gedrag

Werkgever

Universiteit Leiden

Onze organisatie
Als expertisecentrum SOZ motiveren en ondersteunen wij studenten om hun academische en persoonlijke vaardigheden optimaal te ontwikkelen vanuit mentaal, fysiek, en sociaal welzijn. Het is onze ambitie dat alle studenten hun studie-en studententijd met succes en plezier doorlopen. Aan zowel studenten, begeleiders als partners bieden wij informatie, ondersteuning, voorzieningen en werken we samen met elkaar, in en buiten de universiteit. Alleen zo kunnen we onze dienstverlening steeds vernieuwen en verbeteren om een fijne en optimale studie-en studententijd te faciliteren.

De Financiële administratie draagt samen met de Studentenadministratie zorg voor een gestroomlijnde manier van in- en uitschrijven van studenten en de financiële afhandeling van aan deze processen gerelateerde (college)gelden en beurzen binnen de kaders van relevante wet- en regelgeving en aan een optimale rijksbijdrage en de verdeling van deze gelden binnen de universiteit.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • €2471—€3336 per maand
  • MBO+
  • 13169

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Pieterskerkhof 6, 2311SR, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you