Full stack web developer

Full stack web developer

Geplaatst Deadline Locatie
8 nov 30 nov Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor een wereld waarin wij steeds meer met elkaar verbonden zijn, zijn mensen nodig die die verbinding maken. Als full stack web developer til jij de IT-ondersteuning van de Faculteit der Sociale Wetenschappen naar een hoger niveau. Door het bouwen van nieuwe applicaties ondersteun jij wetenschappers bij hun onderzoeksprojecten.

De Faculteit der Sociale Wetenschappen ontwikkelt applicaties ten behoeve van onderzoek. Voorbeelden hiervan zijn:
  • Een webapp voor onderling schrijven en beoordelen van nieuwsberichten in een klasomgeving;
  • Een webapp voor automatiseren generatie van experiment toestemmingsformulieren;
  • Een (2D) webversie van een Virtual Reality experiment waarbij invloed van het gedrag van een avatar op de te maken keuzes gemeten wordt.
Als full stack web developer ontwikkel je webapplicaties in samenspraak met onderzoekers. Dit doe je door proactief mee te denken over de vorm en inhoud van de toepassing. Je maakt een ontwerp met gedetailleerde specificaties van het product en programmeert en test vervolgens de applicatie. Het werk omvat niet alleen de user interface maar ook de data afhandeling. Je bent verantwoordelijk voor de grafische vormgeving en je beheert gerealiseerde applicaties door problemen op te lossen en aanpassingen door te voeren.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je beschikt minimaal over hbo- werk- en denkniveau.
  • Je beschikt over up-to-date kennis van HTML-5, Javascript, CSS en Django.
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het ontwikkelen en programmeren van webapplicaties.
  • Ervaring met GIT versiebeheersysteem, UI/UX design en affiniteit met game design is een pre.
  • Je bent in staat om over nieuwe manieren van applicatieontwikkeling te leren.
  • Je bent een teamplayer met een resultaatgerichte en zelfstandige werkhouding.
  • Je hebt plannings-, organisatie- en sociale vaardigheden.
  • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke kennis van de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Het betreft een dienstverband van 0,75 - 1,0 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.960 en maximaal € 4.670 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De Technical Support Group (TSG) levert dagelijkse ondersteuning aan onderzoekers van de Faculteit der Sociale Wetenschappen met betrekking tot technische ondersteuning voor hun onderzoek (eye tracking, Virtual Reality, EEG, etc.). De afdeling ontwikkelt en produceert (elektro)mechanische apparaten en programmeert tijd accurate, interactieve producten en unieke stimuli ontwerpen voor wetenschappelijk onderzoek en onderwijs.

De Faculteit der Sociale Wetenschappen behoort tot de grootste faculteiten van de Radboud Universiteit. De faculteit heeft de ambitie om tot de beste sociaalwetenschappelijke faculteiten van Europa te behoren. Het doel is dat al haar onderzoeksprogramma's als zeer goed zullen worden beoordeeld en dat al haar opleidingen tot de beste van de Nederlandse universitaire opleidingen behoren.

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit bijdraagt aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We verwelkomen medewerkers die door hun verscheidenheid in achtergrond en perspectief bijdragen aan de diversiteit van ons instituut.



Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 40 uur per week
  • €2960—€4670 per maand
  • HBO
  • 1198834

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you