Research Project Manager

Research Project Manager

Geplaatst Deadline Locatie
14 nov 27 nov Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

We hebben momenteel twee vacatures voor de ontwikkeling van het IMPROVER programma. Daarmee investeren we in het ontzorgen van de onderzoekers. Eén daarvan is de positie van Research Project Manager. Wil jij samen met ons het verschil maken?

Als Research Project Manager ben je het gezicht van IMPROVER, het programma wat richting geeft aan de ontwikkeling van de informatievoorziening voor onderzoekers en de onderzoeksfunctie van het Radboudumc. Je wordt in eerste instantie actief betrokken bij de implementatie van ResearchLiNC, het Radboudumc brede research lifecycle managementsysteem.

Als Research Project Manager krijg je de ruimte om processen, organisatie en systemen te doorleven door constant met onderzoekers te interacteren hoe het werken makkelijker gemaakt kan worden of hoe de kwaliteit van het onderzoeksproces kan worden verbeterd. Dit doe je onder andere door verbeterprojecten te leiden en door uitvoeren van waarderende interne audits wetenschappelijk onderzoek. Je wordt hierbij getraind door ervaren auditors van het IWKV en door het team kwaliteit, veiligheid en regelgeving.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Leiden van verbeterprojecten gelieerd aan IMPROVER en verantwoordelijk voor de voortgang van deze projecten.
  • Met enige regelmaat uitvoeren van waarderende audits in wetenschappelijk onderzoek. Op basis van deze audits de afdelingen en hun onderzoekers voorzien van gerichte verbeteradviezen.
  • Ondersteuning bieden aan de gebruikersorganisatie met als doelen de gebruikers te ontzorgen, systeem integriteit waarborgen, en binnen de systemen te zorgen voor compliance met beleid, wet- en regelgeving.
  • an onderzoekers binnen en buiten het Radboudumc leren vanuit 'good practices' wat in systemen kan worden verbeterd en dit vertalen in nieuwe functionele eisen en wensen. Na akkoord optreden als opdrachtgever naar IM. Projectmatig implementeren van deze verbeteringen.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent een integer en eerlijk persoon die professioneel handelt. Het is voor jou vanzelfsprekend dat je zorgvuldig en respectvol omgaat met de bevindingen die je tegenkomt. Je bent zeer klantgericht en krijgt energie van het oplossen van problemen en van het helpen van mensen. Bovendien ben je concreet, precies en proactief. Je bent daarnaast in staat processen te doorgronden en te beschrijven.

Verder herken je jezelf in onderstaand profiel:
  • Een afgeronde (bio)medische of bedrijfskunde opleiding op WO niveau.
  • Ervaring met het leiden van verbeterprojecten of projectmanagement ervaring.
  • Bij voorkeur ervaring met het doen van wetenschappelijk mensgebonden en/of niet mensgebonden onderzoek.
  • Kennis van relevante normen, wetten, voorschriften en eisen.
  • Bij voorkeur bekend met auditprincipes, -procedures en -technieken.
  • Affiniteit met IT oplossingen en bijbehorende datamodellen.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Communicatief vaardig zowel mondeling als schriftelijk, waarbij je op een open doelgerichte wijze met personen op allerlei niveaus in en buiten de organisatie kunt samenwerken en waarbij je mensen processen en systemen met elkaar kunt verbinden.
  • Analytisch vermogen: onderzoekt en rapporteert de feiten die reproduceerbaar en verifieerbaar zijn (maakt onderscheid tussen feit en interpretatie).
  • Beschikt over conceptueel denkvermogen om vraagstukken uit het huis en ontwikkelingen in de markt te vertalen naar de eigen systeeminrichting.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Startdatum is direct. Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.080 en € 5.584 (schaal 11) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Onderzoekers van het Radboud Universitair Medisch Centrum (Radboudumc) richten zich op hedendaagse en opkomende uitdagingen in de gezondheid en gezondheidszorg. Het Radboudumc behoort tot de meest invloedrijke medische onderzoekscentra in Europa. Voor ons staat innovatie gelijk aan onderzoek implementatie: we creëren wetenschappelijke impact die leidt tot innovatie in gezondheid(szorg). Vandaag en in de toekomst.

Ons doel is het innoveren en personaliseren van gezondheidszorg en volksgezondheid. Wij verrichten en combineren fundamenteel, volksgezondheids- en klinisch onderzoek om de oorzaken, het verloop, de genezing en de preventie van ziekten te begrijpen. Onderzoek staat niet op zichzelf: in het Radboudumc zijn onderzoeksprogramma's goed afgestemd op onze zorgprogramma's om steeds een significante impact op de gezondheid(szorg) te garanderen.

Met een team van ondersteunend personeel, ongeveer 1.400 promovendi, postdocs, talrijke clinicus-wetenschappers en meer dan 200 (junior) hoofdonderzoekers geven we inhoud aan deze missie. Dat doen we in een levendige, internationale onderzoek gemeenschap die zich kenmerkt door motivatie, samenwerking en gedegen wetenschap.

In het Radboudumc worden in deze gemeenschap jaarlijks 1.500 - 2.000 research projecten uitgevoerd die elk een research lifecycle doorlopen, bestaande uit een 5-tal fasen: ideevorming, initialisatie, voorbereiding, uitvoer en afronding. Het betreft alle soorten van wetenschappelijk onderzoek die binnen Radboudumc worden uitgevoerd. Hierbij kan gedacht worden aan klinische trials, maar ook in vitro en in vivo onderzoek. Binnen dit domein is sprake van intern beleid en externe wet- en regelgeving waaraan moet worden voldaan.

Het onderzoek van het Radboudumc wordt ondersteund door één onderzoeksinstituut dat een grenzeloze interactie van onderzoekers uit alle disciplines mogelijk maakt. Gezien onze missie: een significante impact hebben op de gezondheidszorg, hebben wij de visie om te behoren tot de meest invloedrijke universitair medische centra in Europa die de wetenschappelijke impact leveren die leidt tot innovatie in gezondheid en gezondheidszorg, nu en in de toekomst. Recente vooruitgang in technologie en kennis maken ons onderzoek nog dynamischer. Daarom realiseren wij een eenvoudige organisatiestructuur die optimale ondersteuning biedt op het gebied van strategie, management, infrastructuur en diensten. Wij streven naar een academische cultuur die gekenmerkt wordt door persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, werken aan een gemeenschappelijk doel en samenwerking binnen en buiten het Radboudumc.

Het onderzoekinstituut faciliteert alle onderzoekers en onderzoeken van het Radboudumc. Wij ondersteunen onze onderzoekers via een Graduate School, gedeelde technologiecentra, advies over subsidies en regelgeving en nog veel meer. Het Research Instituut vervult een belangrijke rol in het ontzorgen van onderzoekers en onderzoek ondersteunend personeel bij de uitvoering van de administratieve processen van de research lifecycle, conform beleid, wet- en regelgeving.

De functie van Research Project and Program Manager is gepositioneerd in het onderzoekinstituut.
Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • IT; Management
  • Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • €4080—€5584 per maand
  • Universitair
  • 172821-P1104841-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you