Consultant HR-systemen

Consultant HR-systemen

Geplaatst Deadline Locatie
16 nov 1 dec Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het mooiste aan je rol als consultant voor de HR-systemen bij de TU Delft? Dat je de verbinder in het spel bent. Jij brengt HR en IT bij elkaar!

Functieomschrijving

Alle medewerkers binnen de TU Delft hebben er mee te maken: de HR-processen en de ondersteunende IT-systemen. Jij waakt als consultant over een zo goed mogelijk ondersteunde processen door de systemen. Belangrijk is dat de systemen het gemak dienen van de organisatie. Door een goed intern netwerk op te bouwen verbind je proactief de HR-afdelingen van de faculteiten en van de diensten met het team Informatiemanagement. Je participeert in projecten en implementaties. Hierbij geef je richting aan ontwerp- en inrichtingskeuzes.

Er ligt al een roadmap en er zijn al releaseagenda’s voor vervanging, optimalisatie en vernieuwing van de verschillende (cloud)systemen, modules en processen. Jij voert op basis daarvan onder meer impactanalyses uit. Ook help je de business bij het formuleren van doelstellingen en vraag je gestructureerd wensen en eisen uit tijdens gesprekken of workshops. Vanuit een breed tactisch perspectief stel je richtinggevende (implementatie)voorstellen en -scenario’s op waarin je voor- en nadelen duidelijk beschrijft. Ook doe je project- of beheervoorstellen, schrijf je adviesrapporten, en maak je functioneel ontwerpen, programma’s van eisen en plannen van aanpak.

Gaat het om de inhoud, dan ben jij dus richtinggevend binnen projecten en implementaties. Bij kleinere projecten ben je vaak de projectleider. Je werkt niet alleen samen met je team en de business om met de systeemgerichte veranderingen de doelstellingen van de HR-organisatie te bereiken. Als het nodig is raadpleeg je ook collega’s van IT voor zaken als security, privacy, architectuur en infrastructuur. Zo borg je dat de ontwikkelingen in lijn zijn met het IT-beleid

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je hebt een hbo- of masteropleiding afgerond in een relevante richting.
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring als IT-consultant en/of projectleider van business- of IT-projecten.
 • Je hebt snel inzicht in hoe de HR- en talentmanagementprocessen binnen een organisatie verlopen en wat er op het vakgebied speelt binnen de organisatie.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
 • Je zorgt dat je steeds op de hoogte bent van de ontwikkelingen op HR-gebied, de bijbehorende wetgeving en de ontwikkelingen in IT voor HR.
 • Je bent een goede netwerker en verstaat de kunst om verschillende mensen met elkaar in verbinding te brengen.
 • Je neemt het initiatief om aanpassingen of vernieuwingen op te zetten, kunt je daarbij in de rol van de ander verplaatsen en gaat het gesprek aan als een gevraagde aanpassing niet mogelijk of gewenst is.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 32-40 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 3.974,- en een maximum van € 5.439,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Human Resources

Om haar strategische doelstellingen te realiseren zet de TU Delft in op het aantrekken en ontwikkelen van ambitieuze en getalenteerde medewerkers. Het personeelsbeleid is gericht op recruitment en de ontwikkeling van talent, leiderschap en de organisatie en draagt bij aan de versterking van onderwijs, onderzoek en valorisatie. Een veilige, uitdagende en betekenisvolle werkomgeving staat voorop. Hieraan draagt de HR-organisatie bij met de medewerkers van HR Advies die werken bij de faculteiten en universiteitsdiensten op locatie en daarnaast met de HR-diensten van de afdelingen HR Talent & Development, Health Safety Environment (HSE) en HR Services.

Specificaties

 • HRM
 • 32—40 uur per week
 • €3974—€5439 per maand
 • HBO+
 • TUD03087

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you