Key-user Osiris

Key-user Osiris

Geplaatst Deadline Locatie
16 nov 6 dec Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een klantgerichte, procesgeoriënteerde teamplayer die verantwoordelijk wil zijn voor het beheer en inrichting van verschillende modules in studenteninformatiesysteem Osiris? Dan zoeken wij jou!

Functieomschrijving

Als key-user ben je binnen een team van drie personen verantwoordelijk voor een efficiënte inrichting en beheer van de verschillende modules in het studenteninformatiesysteem Osiris. In dit team zijn de taken verdeeld maar heerst een gezamenlijk verantwoordelijkheidsgevoel.

Binnen dit team ken jij het systeem op je duimpje en heb je kennis van de administratieve processen in de keten van toelating tot en met inschrijving en diplomering van studenten. Je ondersteunt en instrueert de gebruikers (studenten, docenten en naaste collega’s) van het studenteninformatiesysteem. Je vervult daarmee een onmisbare spilfunctie tussen het dagelijkse werk van de gebruikers van Osiris en de universitaire functioneel beheerders van het systeem. Je put energie en plezier uit het verder helpen van je collega’s. Waar nodig stuur je aan op (bij)scholing van de gebruikers en initieer je training als er nieuwe toepassingen worden opgeleverd.

Het opstellen en onderhouden van werkinstructies ten behoeve van gebruikers maken onderdeel uit van je werk. Je bent beschikbaar voor testen van nieuwe releases. Je bent altijd op zoek naar efficiëntie en verbetering en daarnaast ben je nauw betrokken bij het opzetten van nieuwe projecten binnen het onderwijs die verbonden zijn aan Osiris. Je signaleert welke processen goed verlopen en waar verbeterpunten zijn. Deze kun je vertalen naar de inrichting van het studenteninformatiesysteem. Daarbij ben je je bewust van verschillende belangen die kunnen spelen bij inrichtingsvraagstukken. Je hebt zo nodig regelmatig contact met je stakeholders om de consequenties van (systeem)verandering goed te monitoren.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

Wij zoeken een proactieve, daadkrachtige, klantgerichte collega die processen snel kan doorgronden en kan omzetten naar praktische uitvoerbaarheid in ons studenteninformatiesysteem. Je hebt ervaring op het gebied van het gebruik van grote database systemen, zoals een studentinformatiesysteem. Kennis van Osiris is een pre. Daarnaast heb je gedegen kennis van het Windows Officepakket.

Karaktereigenschappen die we zoeken zijn: zelfstandig, positief ingesteld en oplossingsgericht. Je vindt het leuk om gebruikers van Osiris verder te helpen en dit doe je op een vriendelijke en heldere wijze. Daarnaast ben je een echte teamplayer, werk je nauwkeurig, kun je omgaan met deadlines en weet je prioriteiten te stellen.

De functie kan voor een deel vanuit huis worden uitgevoerd.

De vacature staat gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (24 uur) functie bedraagt maximaal € 3863,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

Afdeling

Onderwijszaken

De afdeling onderwijszaken bestaat uit 47 medewerkers en maakt onderdeel uit van een gedreven onderwijsorganisatie, het onderwijscentrum. De afdeling is verantwoordelijk voor de ondersteunende processen die nodig zijn om het onderwijs van de faculteit Geneeskunde en de UMC Utrecht Academie te organiseren. Onderwijszaken bestaat uit: onderwijs- en studentadministratie, onderwijsroostering en planning, ambtelijk secretariaat examencommissies, studieadvies, Studie-informatiepunt, Career Services en het International Office.

De medewerkers van onderwijszaken ondersteunen de studenten, cursisten en docenten en bepalen mede het gezicht van de opleidingen. Daarbij zijn zij hét loket voor de dienstverlening aan studenten. De uitvoering van de dienstverlening door de afdeling onderwijszaken vindt plaats in nauwe afstemming en samenwerking met de betreffende opleidingen. De afdeling levert een transparant aanbod van dienstverlening en levert op (pro)actieve wijze een bijdrage aan een goede uitvoering van het primaire onderwijsproces. De medewerkers van de ondersteunende teams hebben elk een specifiek takenpakket. Zij werken in hoge mate zelfstandig. De sfeer op de afdeling is informeel en de lijnen zijn kort.

Specificaties

  • Onderwijs; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 24 uur per week
  • max. €3863 per maand
  • HBO
  • 2022-2638

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584 CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you