Staflid Perinatologie

Staflid Perinatologie

Geplaatst Deadline Locatie
16 nov 4 dec Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als staflid Perinatologie houd je je bezig met prenatale diagnostiek en foetale geneeskunde. Je maakt deel uit van een enthousiast team van 15 perinatologen/gynaecologen. Kom jij ons team versterken?

Je wordt in staat gesteld om zelfstandig het vakgebied perinatologie uit te oefenen (polikliniek prenatale diagnostiek, polikliniek verloskunde en als supervisor op de verloskamers en OHC+-unit in dag- en nachtdiensten) en een actieve rol te hebben in ons wetenschappelijk onderzoeksprogramma en in het lokale en regionale onderwijs.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste (in de nabije toekomst) geregistreerde perinatoloog met affiniteit met prenatale diagnostiek en foetale geneeskunde. Je bent communicatief vaardig en wilt bijdragen aan een ambitieus team. Ook krijg je energie van het opleiden van arts-assistenten, verloskundigen in opleiding, co-assistenten en studenten in hun bachelor fase. Tot slot vind je werken in teamverband belangrijk.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 8.425 en € 12.265 (schaal UMS) op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
 • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-48 urige werkweek. Daarnaast kent onze cao productiegebonden verlofdagen.
 • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
 • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
 • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
 • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Het subspecialisme Verloskunde maakt deel uit van de afdeling Verloskunde en Gynaecologie (naast Voortplantingsgeneeskunde, Benigne Urogynaecologie en Oncologische Gynaecologie). Voor Verloskunde vallen de kerndomeinen onderwijs en onderzoek binnen deze afdelingsstructuur, terwijl het kerndomein patiëntenzorg is belegd in het zorgdomein Perinatologie binnen het Amalia kinderziekenhuis. Het wetenschappelijk onderzoek van de Verloskunde richt zich, naast voortdurende evaluatie van zorg, met name op hemodynamische veranderingen en aandoeningen in de zwangerschap, en op prenatale diagnostiek en therapie. Hierbij wordt de verbinding gezocht op het gebied van de Genetica, Verloskunde en Voortplantingsgeneeskunde met het MaastrichtUMC+, waarmee het Radboudumc een strategische alliantie heeft. Het onderwijs van de Verloskunde omvat de bachelor fase (Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen) en de master fase Geneeskunde, maar ook de opleiding Technisch Geneeskunde (Universiteit Twente), de opleiding tot Verloskundige en de vervolg opleiding tot Obstetrie Verpleegkundige. Het opleidingscluster Nijmegen bestaat uit het Radboudumc, Ziekenhuis Gelderse Vallei, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis, Catharina Ziekenhuis, Rijnstate Ziekenhuis, Jeroen Bosch Ziekenhuis. Hierbinnen worden artsen gezamenlijk opgeleid tot gynaecoloog.

Perinatologie wordt gevormd door de Verloskunde en Neonatologie. Wij zorgen voor tertiair verwezen vrouwen met complexe obstetrische pathologie en pasgeborenen die intensieve zorg nodig hebben in de regio Zuidoost Nederland. Onze aandachtgebieden liggen bij vrouwen met onderliggende interne problematiek, zoals hypertensieve aandoeningen en extreme vroeggeboortes. Daarnaast bieden we zorg in onze vroege zwangerschapsunit en zijn we een verwijscentrum voor afwijkingen in het placenta accreta spectrum, congenitale hernia diafragmatica en zorg buiten de richtlijn. Wij hebben een goede samenwerking met de omliggende ziekenhuizen en hebben de regiefunctie voor de geboortezorg in de regio. Wij leveren gezamenlijk met de kinderartsen, anesthesie en het OK-team 24/7 zorg.

In het Netwerk Prenatale Diagnostiek Nijmegen werken we multidisciplinair samen voor de zorg rondom congenitale foetale afwijkingen. Hierbij is onze afdeling prenatale diagnostiek en therapie (PNDT) het derdelijns verwijscentrum voor onze satellietpartners en het op een na grootste prenatale centrum van Nederland. Het wetenschappelijk onderzoek van de Verloskunde richt zich, naast voortdurende evaluatie van zorg, met name op hemodynamische veranderingen en aandoeningen in de zwangerschap en op prenatale diagnostiek en therapie. Hierbij wordt de verbinding gezocht op het gebied van de Genetica, Verloskunde en Voortplantingsgeneeskunde met het MUMC+, waarmee het Radboudumc een strategische alliantie heeft. We participeren in de opleidingen tot medisch specialist, arts, verpleegkundige en (klinisch) verloskundige.

Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

 • Lector; Universitair docent; Universitair hoofddocent; Hoogleraar
 • Gezondheid
 • 36—48 uur per week
 • €8425—€12265 per maand
 • Universitair
 • 173103-P1107127-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you