Managementassistent Instituut voor Informatica

Managementassistent Instituut voor Informatica

Published Deadline Location
16 Nov 30 Nov Amsterdam

You cannot apply for this job anymore (deadline was 30 Nov 2022).

Browse the current job offers or choose an item in the top navigation above.

Job description

Ben je gericht op samenwerking en vind je het leuk met academici te werken? Houd je van administratief werk en ben je goed georganiseerd? Vind je AI, programmeren en data science interessant? Vind je het leuk om te schakelen tussen wetenschappers en ondersteunende diensten? Het Instituut voor Informatica is op zoek naar een managementassistent in het bedrijfsbureau voor tijdelijke vervanging van een collega. Afhankelijk van de situatie na 6 maanden, kan het contract verlengd worden met nog eens 6 maanden, met de mogelijkheid tot een vast dienstverband na een positieve beoordeling.

Wat ga je doen?

Je taken en verantwoordelijkheden worden:
 • Het voorbereiden van vergaderingen, notuleren en bijhouden en opvolgen van actielijsten;
 • Het bieden van dagelijkse ondersteuning van onderzoeksgroepsleiders door het regelen van dienstreizen, het begeleiden van groepsleden bij start en eind van contracten, ondersteunen van werving en selectieprocedures en het management van de groep in het algemeen;
 • Het plannen en voorbereiden van afspraken voor het groepsleiders en het beheer van agenda's;
 • Het organiseren van reguliere vergaderingen en bijeenkomsten (workshops, conferenties), inclusief het regelen van de accommodatie en catering;
 • Het afhandelen van vragen van onderzoekers via e-mail, telefoon of mondeling;
 • Het assisteren van groepsleiders met bewaking van bedrijfsvoeringsprocessen.

Specifications

University of Amsterdam (UvA)

Requirements

Je kwalificeert je voor deze functie wanneer je:
 • Uitstekend taalvaardig bent in het Engels en het Nederlands goed beheerst. Communicatie met onderzoekers vindt grotendeels in het Engels plaats, maar instructies en communicatie met collega-ondersteuners is veelal in het Nederlands;
 • Een relevante opleiding hebt op hbo- of bachelor niveau;
 • Zelfstandig werkt, georganiseerd en nauwkeurig bent;
 • Recente ervaring hebt met administratieve processen;
 • Uitstekend uit de voeten kunt met actuele systemen en cloudapplicaties;
 • Gemotiveerd en proactief bent.

Conditions of employment

We bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst bij het Instituut voor Informatica voor 32 uur per week voor een periode van 6 maanden. De gewenste startdatum is zo snel als mogelijk. In deze positie vervang je tijdelijk een collega. Als na 6 maanden blijkt dat deze collega niet terugkeert en we je functioneren positief beoordelen, wordt je contract verlengd met nog eens 6 maanden. Een vast contract volgt als we je functioneren positief beoordelen na 12 maanden.

Het bruto maandsalaris, gebaseerd op een 38-urige werkweek en afhankelijk van relevante werkervaring, varieert van € 2.402 tot € 3.026 (schaal 6). Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Het UFO-profiel Management- / Office Assistent 3 is van toepassing. De cao Universiteiten van Nederland is van toepassing.

Naast het salaris en de inspirerende omgeving op Science Park bieden we een gevarieerd pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden:
 • 232 vakantie-uren per jaar (gebaseerd op fulltime) en extra vakantiedagen tussen kerst en 1 januari;
 • Verschillende cursussen, bijvoorbeeld op het gebied van tijdsmanagement, en een online cursusplatform met meer dan 100 verschillende cursussen;
 • De mogelijkheid om thuis een werkplek in te richten;
 • Een pensioen bij ABP, waar de UvA voor twee derde aan bijdraagt;
 • De mogelijkheid om cursussen te volgen om je vaardigheid in het Nederlands of Engels te verbeteren.
Nieuwsgierig naar ons uitgebreide pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden? Hier kun je er meer over lezen.

Employer

Faculteit der Natuurw., Wiskunde & Informatica

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt waar 30.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi studeren en werken binnen diverse onderzoeksgebieden, verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.

Medewerkers van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) worden gedreven door een gedeelde passie om uit te vinden hoe de wereld in elkaar zit. Onze acht onderzoeksinstituten beslaan de hele breedte van de bètawetenschappen: van astronomie en natuurkunde, tot levens- en aardwetenschappen, moleculaire wetenschappen, wiskunde en de informatiewetenschappen. Of we nu bezig zijn de oorsprong en bouwblokken van het leven te ontrafelen of aan de basis staan van de technologie voor de toekomst, we vinden elkaar in een onbegrensde nieuwsgierigheid. Met zo'n 1.800 medewerkers zetten we ons dagelijks in om onze kennis en nieuwsgierigheid over te brengen aan de ruim 8.000 studenten in de bachelor- en masteropleidingen die we aanbieden op onze Amsterdam Science Park campus. Zo leiden we de volgende generatie van wetenschappers op en inspireren we hen aan de start van hun eigen ontdekkingstocht.

De missie van het Instituut voor Informatica (IvI) ligt in het doen van fundamenteel, gebruiksgeïnspireerd onderzoek in de informatica. De belangrijkste onderzoeksthema's zijn Artificial Intelligence, Computational Science, Data Science en Systems & Network Engineering. Ons onderzoek omvat complexe informatiesystemen in het algemeen, met een focus op collaboratieve, datagedreven, computationele en intelligente systemen, allemaal met een sterke interactieve component.

Het team van het Bedrijfsbureau van IvI bestaat uit 25 teamleden die zorg dragen voor een efficiënte en soepele bedrijfsvoering. Het bureau is de verbinding tussen docenten en onderzoekers en de ondersteunende afdelingen van de faculteit en universiteit.

Wil je meer weten over werken bij de UvA? Lees meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specifications

 • Support staff (clerical, administrative, facility)
 • Natural sciences
 • max. 38 hours per week
 • €2402—€3026 per month
 • Higher professional education
 • 10855

Employer

University of Amsterdam (UvA)

Learn more about this employer

Location

Science Park 904, 1098XH, Amsterdam

View on Google Maps

Interesting for you