Medewerker Tentamenorganisatie (0,8 - 1,0 fte)

Medewerker Tentamenorganisatie (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
17 nov 5 dec Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb jij een passie voor de logistieke organisatie van onderwijs en het afstemmen met veel belanghebbenden? Kom dan werken als administratief medewerker bij de Tentamenorganisatie van de Centrale Studentenadministratie van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Samen met je collega’s in het team verzorg je dan online en fysieke toetsen voor meer dan 250.000 deelnemers per jaar!

Functieomschrijving

De Studentenadministratie van de Erasmus Universiteit Rotterdam zoekt een nieuwe collega voor het team Tentamenorganisatie (TO). Het groeiend aantal studenten en de impact van online tentamens en hybride onderwijs zijn op dit moment belangrijke ontwikkelingen. Als collega binnen het team TO werk je vooral in de backoffice van de systemen die studenten gebruiken om tentamens te kunnen maken, maar je bent ook aanwezig tijdens tentamens in de verschillende zalen waar we de tentamens afnemen.

Je werkt intensief samen met collega’s op faculteiten die in het Tentamenproces betrokken zijn. TO brengt partijen samen en bewaakt de voortgang van de planning, de inschrijvingen en de afname van tentamens. Ook heb je oog voor de belangen van studenten en bijvoorbeeld de regels van examencommissies. Kortom, in deze functie heb je impact op verschillende onderdelen!

 Het zou mooi zijn als je al ervaring hebt met online en fysieke tentamenprocessen in het onderwijs. Maar het is vooral belangrijk dat je affiniteit hebt met administratieve processen, graag afstemt met veel verschillende partijen, klantgericht bent en secuur kan werken.

Tot de belangrijkste werkzaamheden behoren:

  • gegevensverwerking: je verzamelt, controleert, corrigeert, en verzorgt de invoer en digitale verwerking van gegevens t.b.v. de tentamenprocessen. Denk aan Osiris, Ans, OP, mail, werkzaamheden in alle pakketten van Microsoft Office en mogelijk ook andere (nieuwe) systemen.
  • informatieverstrekking: je bent aanspreekpunt voor studenten en faculteiten over het toetsproces. Je kan de toetsprocessen uitleggen en toelichten. Je bent hierin pro-actief om de ander mee te nemen in onze ‘wereld’ zodat partijen nader tot elkaar kunnen komen.
  • procesbewaking: je monitort de deadlines die in het toetsproces, voor jouw taken, van belang zijn.
  • procesverbetering: je bent mede verantwoordelijk voor het optimaliseren van bestaande processen op het gebied van de tentamens. Je bent hierin proactief en durft zaken bespreekbaar te maken.

Wat kun je van ons verwachten? Een uitdagende en afwisselende baan in een hecht team.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een collega met het volgende profiel:

-          Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau;

-          je bent een teamplayer, sociaal en betrokken, maar ook stressbestendig en je kan snel schakelen;

-          je hebt oog voor het optimaliseren van processen;

-          je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als administratief medewerker, in digitale werkprocessen;

-          je bent accuraat, pro-actief en leergierig;

-          je communicatieve vaardigheden zijn goed: je spreekt en schrijft goed Nederlands en voldoende Engels (Engels niveau B2);

-          de jaarlijkse piekperiodes vinden plaats rond de herfstvakantie, in de hele maand december en vanaf medio juni tot eind juli, we verwachten dat je in deze periode inzetbaar bent.

-          tentamens vinden ook in de avonduren en (soms) op zaterdagen plaats. Het is belangrijk dat je bereid bent, en dat je dit ook in je privéleven kan regelen, om op basis van ingeplande diensten  ’s avonds en op zaterdagen te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

Het dienstverband wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren en ongewijzigde organisatieomstandigheden worden omgezet naar een vaste aanstelling. De gewenste startdatum van deze functie is: zo snel mogelijk. De functie is gevestigd in Rotterdam, bij Education & Student Affairs. De functie bedraagt 0,8 - 1 FTE, in overleg. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.471,- en € 3.336,- bruto per maand (schaal 7). Een aanloopschaal (voor een afgesproken periode) kan eventueel een optie zijn. De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners en een persoonlijk opleidingsbudget. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR-faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 30.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter.  We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—40 uur per week
  • €2471—€3336 per maand
  • MBO+
  • PRO/E&S/221117

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you