Managementassistent directie ICT

Managementassistent directie ICT

Geplaatst Deadline Locatie
17 nov 20 dec Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Jij bent de steun en toeverlaat van onze directeur ICT en coördineert ons secretariaat. Kort gezegd is dit je verantwoordelijke functie als managementassistent bij de directie ICT van de TU Delft.

Functieomschrijving

De directie ICT is met ongeveer 250 gedreven collega’s het kloppend hart van de TU Delft. Dankzij de ICT-dienstverlening van onze afdeling draait het onderwijs, onderzoek en werk op de hele universiteit op volle toeren. Niet zo gek dus dat onze directeur ICT een spilfunctie heeft met een breed takenpakket en veel verantwoordelijkheden binnen de organisatie. Als managementassistent ondersteun je onze directeur, zodat hij zijn belangrijke werk in alle opzichten op de beste manier kan doen.

Het zal je vast niet verbazen dat je in een behoorlijk hectische omgeving werkt. Het vakgebied ICT is continu in beweging en wij bewegen mee. Dit maakt je baan erg boeiend. In deze dynamiek houd jij het overzicht in de agenda van onze directeur, plan je afspraken in, stel je waar nodig prioriteiten en organiseer je vergaderingen en bijeenkomsten. Om maar eens een aantal van je heel diverse werkzaamheden te noemen. Daarbij zeg je af en toe ook ‘nee’ tegen mensen, maar ga je altijd met veel tact te werk.

Kortom, jij bent in de breedste zin de steun en toeverlaat van onze directeur ICT. Ook ondersteun je hem als voorzitter van ons managementteam. Je organiseert het wekelijkse managementoverleg, stemt vooraf de agenda af met onze directeur, verspreidt alle stukken onder de verschillende managers en bewaakt de uitvoering van actiepunten.

Om je functie nog interessanter te maken: je hebt een coördinerende rol binnen het secretariaat van onze directie. Met jou erbij een team van vier collega’s. Dankzij jou worden de taken hier onderling goed verdeeld en loopt de ondersteuning van ons management op rolletjes. Afwisseling en flink wat verantwoordelijkheden in een leuke en informele werkomgeving: je vindt het in jouw functie als managementassistent bij de directie ICT.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt een relevant mbo- of hbo-diploma. Bijvoorbeeld van een opleiding tot managementassistent of een andere opleiding op secretarieel vlak.
  • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare ondersteunende functie.
  • Je neemt graag initiatief, houdt altijd het overzicht in je werk en bent in staat om prioriteiten te stellen.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een prettige collega in teamverband.
  • Je gaat integer om met vertrouwelijke informatie, vindt zorgvuldig werken belangrijk en anderen helpen is voor jou vanzelfsprekend.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op vast.

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
  • Een functieomvang van 38-40 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 8 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.818,- en een maximum van € 3.764,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie ICT

De directie ICT bestaat uit een aantal afdelingen. Project management Services richt zich op projecten met een (grote) ICT component. De informatiebehoefte vanuit de verschillende werk-, onderwijs-, onderzoeks-, en valorisatieprocessen wordt door de afdeling Informatiemanagement vertaald naar een gebalanceerde informatievoorziening. Het team van Security & Privacy houdt zich bezig met informatieveiligheid en een juiste implementatie en uitvoering van de AVG-wetgeving bij de TU Delft. Het team van Architectuur beschrijft en bewaakt de samenhangende structuur van de informatievoorziening.

Het Shared Service Center ICT richt zich op de dienstverlening rondom de continuïteit en optimalisatie van de bestaande informatievoorziening. R&D/Innovatie focust op de ontwikkeling van nieuwe technologieën ten behoeve van kansrijke hulpmiddelen voor onderwijs en onderzoek.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 38—40 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • MBO+
  • TUD03098

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you