Arts promovendus 'Preventie van infectieuze complicaties na slokdarmresectie'

Arts promovendus 'Preventie van infectieuze complicaties na slokdarmresectie'

Geplaatst Deadline Locatie
18 nov 30 nov Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij promoveren binnen de Chirurgie? Dan is dit je kans!

De afdeling Heelkunde van het Radboudumc, het Radboudumc Center for Infectious Diseases (RCI) en de afdeling Thoraxchirurgie van de Universiteit van Leuven (B) voeren in nauwe samenwerking onderzoek uit naar de preventie van infectieuze complicaties na een slokdarmresectie. Dit onderzoek gaat over het effect van perioperatieve Selectieve Darm Decontaminatie (SDD) op postoperatieve pneumonie, overige postoperatieve infecties, anastomose lekkage en mortaliteit bij patiënten die een slokdamresectie ondergaan wegens kanker in Nederland en België.

Als arts promovendus draag je in teamverband zorg voor de uitvoering en coördinatie van de door BeNeFit gesubsidieerde PERSuaDER trial: PERi-operative Selective Decontamination of the Digestive tract to prevent severe infectious complications after Esophagectomy: a Randomized multicenter, bi-national, clinical trial in patients with primary resectable esophageal carcinoma.

Daarnaast is er gelegenheid om side-studies op te starten en/of te participeren in lopend onderzoek. Hierbij zul je contact hebben met patiënten, met participanten uit de diverse deelnemende ziekenhuizen en met collega-onderzoekers.

Je wordt als arts promovendus primair aangesteld bij de afdeling Heelkunde. De onderzoeksgroep staat onder leiding van prof. dr. Camiel Rosman, dr Bastiaan Klarenbeek en dr Marjan de Vries. Met betrekking tot de PERSuaDER trial wordt zeer nauw samengewerkt met de RCI (prof. dr. Heiman Wertheim, dr. Jeroen Schouten en dr. Jaap ten Oever) en de onderzoeksgroep van de thoracale chirurgie in het Academisch ziekenhuis Leuven (dr Hans van Veer).

Als promovendus sluit je je aan bij de graduate school van het Radboud Institute for Health Sciences (RIHS), waardoor je de gelegenheid krijgt je wetenschappelijk te ontwikkelen.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zoeken kandidaten met een (bijna) afgeronde studie in de Geneeskunde. Daarnaast heb je ervaring en/of affiniteit met het verrichten van (chirurgisch) onderzoek. Verdert heb je een flexibele werkhouding en je bent bereid om af en toe een stapje harder te zetten. Gedragscompetenties die echt bij jou passen zijn: samenwerken, innovatief en creatief, ondernemend en zelfmanagement.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 3 jaar.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.047 en € 4.800 (schaal 10A) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De 'Surgical research group esophageal cancer' van het Radboudumc bestaat uit een dynamische groep onderzoekers (10 promovendi) die wordt begeleid door drie chirurgen en een postdoc. Het onderzoek richt zich op drie pijlers:
  • Kwaliteit van chirurgische interventies.
  • Preventie/diagnose/behandeling van postoperatieve complicaties.
  • Chirurgische innovatie.
In onderzoekverband werken wij intensief samen met meerdere internationale chirurgen en in de kliniek met andere specialismen waaronder MDL-ziekte, oncologie en de afdeling operatiekamers. De werkplek voor alle onderzoekers van de afdeling Heelkunde bevindt zich centraal binnen het secretariaat zodat er zeer laagdrempelig contact is tussen onderzoekers en stafleden.

Het Radboudumc Centrum voor Infectieziekten (RCI) staat internationaal bekend om kennis over de wisselwerking tussen het menselijk lichaam en ziekmakende micro-organismen. We onderzoeken onderliggende mechanismen van infecties en de lichamelijke eigenschappen van patiënten die een rol spelen bij infecties. Zo bouwen we iedere dag kennis op, in samenwerking met collega's over de hele wereld. Met onze expertise ontwikkelen we nieuwe preventieve behandelingen, diagnostiek en therapieën. En wat we weten en ontdekken, delen we via wetenschappelijke publicaties, (inter)nationale congressen en masterclasses, en intensieve samenwerkingen die we hebben in de regio, het land en de wereld.

Wij bieden:
  • Stimulerende en inspirerende leeromgeving.
  • Een sterk en multidisciplinair begeleidingsteam.
  • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden (o.a. cursussen, congressen).
Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health(care). We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • PhD; Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Natuurwetenschappen; Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €3047—€4800 per maand
  • Universitair
  • 173203-P1108526-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you