HR-adviseurs bij TU Delft (0,6 – 1,0 fte)

HR-adviseurs bij TU Delft (0,6 – 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
18 nov 11 dec Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

In een leuk team op een bruisende campus werken op het gebied van HR? Bijdragen aan de continue ontwikkeling van de HR-adviesrol in een dynamische omgeving met bevlogen wetenschappers? Kom dan werken bij de TU Delft als HR-adviseur.

Functieomschrijving

Als HR-adviseur ga je – afhankelijk van je voorkeur voor de omvang van je werkweek – aan de slag bij de levendige faculteiten Technische Natuurwetenschappen (TNW) voor 0,6 fte of Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) voor 0,8 - 1,0 fte. Waar je ook voor kiest, je komt terecht in een hechte en op samenwerking gerichte werkomgeving, in een klein facultair HR-team met een brede en verantwoordelijke rol.

Je geeft advies over heel diverse HR onderwerpen. Denk aan vraagstukken rond de instroom van medewerkers, loopbaanbegeleiding, toepassing van arbeidsvoorwaarden, organisatie advies en ontwikkelingsvragen, bijvoorbeeld rondom (persoonlijk) leiderschap. Hiervoor ben jij op verschillende niveaus binnen onze faculteit het eerste aanspreekpunt. In het ene geval gaat het om ad hoc-vragen die je vanuit je kennis als HR-expert direct beantwoordt of om problemen die je snel en hands-on oplost. Maar je adviseert ook over de ontwikkeling van medewerkers, de ontwikkeling van onze organisatie en over de gewenste kwaliteit en kwantiteit van de personele bezetting op de langere termijn. Een mooie combinatie dus van dagelijks concreet resultaat en op strategisch/tactisch niveau meebouwen aan de toekomst van HR beleid binnen de faculteit.

Het zal je vast niet verbazen dat we in het team, als het nodig is, werk van elkaar overnemen. Maar er zijn ook mogelijkheden om projectmatig aan facultaire of TU brede HR onderwerpen mee te werken. Dat maakt je baan ook extra afwisselend. Samen geven we faculteitsbreed op een professionele manier invulling aan ons HR werk. Zo dragen we vanuit ons vakgebied wezenlijk bij aan het beste onderwijs en excellent wetenschappelijk onderzoek op de TU Delft. Daarbij krijg je de ruimte om je functie op een eigen manier in te vullen.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt een academisch werk- en denkniveau. Dit kan gebaseerd zijn op een universitaire opleiding met enige jaren ervaring of op een hbo-opleiding gecombineerd met ruimere werkervaring in een vergelijkbare complexe organisatie.
  • Je vindt het oprecht interessant om te werken binnen de wereld van het universitaire onderwijs en onderzoek.
  • Je bent een goede en analytische adviseur, kunt je goed inleven in anderen en gaat altijd voor het beste resultaat.
  • Je bent een prettige gesprekspartner op alle niveaus, beweegt je makkelijk in een grote organisatie, hebt een visie op het gebied van HR en bent overtuigend in je manier van doen.
  • Je werkt zelfstandig, neemt initiatief en maakt ook graag onderdeel uit van een professioneel team.
  • Je werkt in een internationale wetenschappelijke context. Je schrijft en spreekt goed Nederlands en Engels. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • We bieden je een contract voor een periode van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • De functie heeft een omvang van 24 uur (0,6 fte) of 32 - 38 uur (0,8 - 1,0 fte).
  • Het salaris is gebaseerd op schaal 11 (aanloopschaal 10) met een maximum van € 5.439,- bruto per maand bij een volledige werkweek. Inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • TU Delft kent een goede pensioenregeling via het ABP.
  • Een flexibele werkweek met de mogelijkheid tot hybride werken.
  • Je kunt jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samenstellen.
  • Er is een ruime verlofregeling (232 verlofuren op jaarbasis bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Je kunt gebruik maken van korting bij zorgverzekeraars.
  • Er zijn volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Er is aandacht voor gezond en energiek werken met het Health Coach Program.

Lees meer over de TU Delft als werkgever.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Human Resources

Om haar strategische doelstellingen te realiseren zet de TU Delft in op het aantrekken en ontwikkelen van ambitieuze en getalenteerde medewerkers. Het personeelsbeleid is gericht op recruitment en de ontwikkeling van talent, leiderschap en de organisatie en draagt bij aan de versterking van onderwijs, onderzoek en valorisatie. Een veilige, uitdagende en betekenisvolle werkomgeving staat voorop. Hieraan draagt de HR-organisatie bij met de medewerkers van HR Advies die werken bij de faculteiten en universiteitsdiensten op locatie en daarnaast met de HR-diensten van de afdelingen HR Talent & Development, Health Safety Environment (HSE) en HR Services.

Specificaties

  • HRM
  • 24—38 uur per week
  • €3974—€5439 per maand
  • HBO+
  • TUD03115

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you