ANIOS Kindergeneeskunde

ANIOS Kindergeneeskunde

Published Deadline Location
21 Nov 22 Jan Nijmegen

You cannot apply for this job anymore (deadline was 22 Jan 2023).

Browse the current job offers or choose an item in the top navigation above.

Job description

De ANIOS Kindergeneeskunde ondersteunt de klinische medische patiëntenzorg binnen de Neonatologie en geeft onderwijs aan coassistenten. Bij gebleken geschiktheid kan de ANIOS in een later stadium meedingen naar een opleidingsplaats.

Specifications

Radboud University Medical Center (Radboudumc)

Requirements

Je bent een afgestudeerd basisarts (BIG-geregistreerd), met aantoonbare ervaring in en belangstelling voor de kindergeneeskunde. Je hebt werkervaring als ANIOS Kindergeneeskunde en beschikt over goede communicatieve, didactische en sociale vaardigheden.

Conditions of employment

Fixed-term contract: 1 jaar.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.026 en € 5.544 (schaal 11A) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Employer

Radboudumc

Jaarlijks behandelen wij in het Amalia kinderziekenhuis in Nijmegen ongeveer 24.000 kinderen tussen 0 en 18 jaar. Dat is 16% van alle patiënten in het Radboudumc. Als academisch medisch centrum integreren we onderzoek, onderwijs en zorg. Wij bieden integrale zorg die we om het kind en zijn familie organiseren en betrekken kinderen en ouders actief bij het zorgproces. Onze focus ligt op aangeboren aandoeningen, (complexe) derdelijnszorg, traumazorg en geboortezorg.

Er werken ruim duizend medewerkers in het Amalia kinderziekenhuis. Onze betrokken en bevlogen medewerkers zijn cruciaal in het bereiken van ons doel om de beste zorg voor de patiënt en zijn familie te bieden. Werken in het Amalia kinderziekenhuis betekent werken in een innovatieve en persoonsgerichte omgeving, waarin je als professional het beste uit je zelf kunt halen door grenzen te verleggen. Kijk eens naar onze film over het Amalia kinderziekenhuis.

Binnen het Amalia kinderziekenhuis is de centrumleiding integraal verantwoordelijk voor het kinderziekenhuis. De leiding bestaat uit drie leden, de bedrijfskundig directeur, de medisch directeur en de verpleegkundig directeur.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specifications

  • Medical staff (resident, specialist, consultant)
  • Health
  • max. 46 hours per week
  • €4026—€5544 per month
  • University graduate
  • 173303-P1109166-1

Employer

Radboud University Medical Center (Radboudumc)

Learn more about this employer

Location

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

View on Google Maps

Interesting for you