Digital Team support officer

Digital Team support officer

Geplaatst Deadline Locatie
22 nov 5 dec Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als DT support officer speel je een belangrijke rol in de ondersteuning bij de inzet van verschillende marketing en communicatiemiddelen. In deze dankbare en afwisselende functie krijg je te maken met collega's van zowel de ondersteunende diensten, faculteiten en studenten. Je richt je op het functioneel beheer van ons web CMS Webhare en daarnaast beheer en ondersteun je verscheidene tools en applicaties. Je geeft vorm aan procesoptimalisaties en productontwikkeling en traint en helpt gebruikers. Je draagt bij aan de uitdaging om ons systeemlandschap verder te ontwikkelen op het gebied van marketing, communicatie en customer service. Hierbij lever je input en concrete ideeën aan collega's en andere stakeholders.

Je ondersteunt gebruikers op de hele UT bij het werken met de UT-websitesystemen: individueel via mail/telefoon/chat of door het geven van een cursus aan een (kleine) groep medewerkers en helpt met je duidelijke manier van communiceren de (vaak Engelstalige) documentatie voor gebruikers op orde te houden. Daarnaast zorg je samen met de (senior) functioneel beheerders van de verschillende systemen voor doorontwikkeling van de UT-website en andere systemen. Je helpt proactief of op verzoek websites en andere digitale communicatiemiddelen te verbeteren, en samen met de huisstijl-coördinator ondersteun je gebruikers van de UT-huisstijl systemen bij het aanvragen van drukwerk en merchandise. Ook ondersteun je collega's bij runnen van online/hybride events en draait mee in ICT-projecten van de afdeling.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

 • Met je klantgerichte mindset vertaal, prioriteer en verwerk je gebruikerswensen naar oplossingen en je hebt bij voorkeur werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken in een complexe omgeving;
 • Je bent bekend met Content Management Systemen en ervaring op het gebied van functioneel beheer is een pré;
 • Je weet jezelf snel wegwijs te maken met nieuwe (online) tooling en je hebt oog voor privacy- en andere relevante wetgeving;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt een pragmatische gestructureerde aanpak;

Arbeidsvoorwaarden

 • Het betreft een contract voor de duur van één jaar, met mogelijke verlenging daarna.
 • Het maandsalaris is op basis van een fulltime dienstverband minimaal € 2.818 en maximaal € 3.764 bruto per maand. Dit is in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten en gebaseerd op het universitaire functieprofiel van communicatiemedewerker 2.
 • Een uitdagende functie met volop mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, faciliteiten voor professionele en persoonlijke ontwikkeling en keuzemodel arbeidsvoorwaarden.

Afdeling

De afdeling Marketing en Communicatie helpt de Universiteit Twente haar nieuwe strategische visie Shaping2030 te realiseren door een optimale inzet van marketing en communicatie tussen de universiteit en haar doelgroepen. De marketing en communicatiestrategie is gericht op het aantrekken van de beste mensen met de juiste talenten in termen van kwaliteit, diversiteit en kwantiteit[S(1] . Dit bereiken we door onze reputatie, branding, profiel en zichtbaarheid te versterken bij nieuwe talentgroepen, zoals aankomende studenten, nieuwe academische stafleden, alumni, zakelijke partners en investeerders. Zo laten we de gemeenschap van ambassadeurs voor onze universiteit groeien.

Specificaties

 • Marketing en communicatie
 • 32—40 uur per week
 • €2818—€3764 per maand
 • MBO
 • 913

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you