Internist - oncoloog met speciale aandacht voor patiëntenzorg

Internist - oncoloog met speciale aandacht voor patiëntenzorg

Geplaatst Deadline Locatie
22 nov 30 nov Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Per 1 december 2022 zijn wij op zoek naar een vacature voor een internist-oncoloog, die een belangrijke taak zal hebben bij de klinische en poliklinische patiëntenzorg van patiënten met kanker. Daarnaast heb je een rol in onderwijs en onderzoek, welke op de afdeling medische oncologie onlosmakelijk verwezen zijn met patiëntenzorg. De patiëntenzorg van de afdeling Medische Oncologie is sterk persoonsgericht en innovatief, waarbij de zorg toekomstbestendig en duurzaam is. We zijn de spil in het regionaal oncologisch netwerk. Kom jij ons team tijdelijk versterken?

Je inzet zal gevraagd worden voor klinische zorg, poliklinische zorg en acute oncologie voor meerdere zorgketens, onder andere mogelijk de urogenitale keten, gynaecologie keten, hoofd-halsketen en/of gastro-enterologieketen. Je hebt de wens om academisch te werken en onze missie mee uit te dragen.

Taken en verantwoordelijkheden
Patiëntenzorg
Je biedt uitstekende zorg voor in de kliniek opgenomen en poliklinisch behandelde patiënten met kanker. Ook zult u ingezet worden voor andere algemene taken binnen de afdeling Medische Oncologie. Je superviseert waar van toepassing fellows, verpleegkundig specialisten en casemanagers. Je woont de overdracht van de afdeling Medische Oncologie bij, participeert in het dienstrooster en participeert in de verschillende multidisciplinaire overleggen en keten-overleggen van de afdeling.

Onderzoek
Je bevordert inclusie van patiënten in studies en verbetert de kwaliteit van studies voor het deel dat op de afdeling Medische Oncologie loopt. Je werkt samen met de researchverpleegkundigen, datamanagers en studiecoördinatoren. Je wordt uitgenodigd te komen met ideeën om de zorg te verbeteren middels het doen van onderzoek.

Onderwijs
Je bent onderdeel van het opleidingsteam, zoals ieder staflid van de afdeling medische oncologie, en draagt bij aan het onderwijs aan en de supervisie van aios en co-assistenten. Ook participeer je in het onderwijs aan geneeskundestudenten, verpleegkundigen of fellows.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent een internist-oncoloog met hart voor academische patiëntenzorg. Je bent communicatief vaardig, flexibel, nauwkeurig, betrouwbaar, efficiënt en een teamspeler. Wij nodigen ook internist-oncologen, die hun opleiding recent hebben afgerond, uit om te reageren.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 6 maanden.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 8.425 en € 12.265 (schaal UMS) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Medische Oncologie is onderdeel van het Centrum voor Oncologie. Multidisciplinair werken staat hier hoog in het vaandel. Dit geldt zowel voor de patiëntenzorg als het onderzoek. De verpleegafdeling, dagbehandeling en polikliniek zijn geïntegreerd om een goede stroomlijning in de behandeling voor onze patiënten te waarborgen. Ingebed in patiëntenzorg vindt vroeg klinisch onderzoek, alsmede farmacologisch, pathologisch, genetisch en imaging gestuurd onderzoek plaats. Er is een nauwe relatie met het Laboratorium Tumorimmunologie.

Binnen de afdeling Medische Oncologie zijn momenteel 16 stafleden werkzaam (deels parttime verbonden aan onze afdeling). Enthousiaste en betrokken fellows, arts-onderzoekers en studenten dragen bij aan het onderwijs- en opleidingsklimaat van de afdeling.

Het Radboudumc streeft naar excellentie in alle academische taken, maar streeft er ook naar om de patiënt een belangrijke stem in de keuze van behandeling te geven. Samenwerking binnen netwerken en partnerships zijn actuele Radboud thema's om een optimale organisatie van oncologische zorg duurzaam vorm te kunnen geven.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • 24—36 uur per week
  • €8425—€12265 per maand
  • Universitair
  • 173403-P1110056-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you