Scholingscoördinator ParkinsonNet

Scholingscoördinator ParkinsonNet

Geplaatst Deadline Locatie
22 nov 11 dec Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor organiseren en faciliteren én hart voor de zorg? Dan maken we je graag onderdeel van het leukste team van Nederland. De droom van ParkinsonNet is een wereld met de allerbeste zorg voor mensen met parkinson. Help jij ons mee en durf jij in het zorglandschap voor de troepen uit te lopen?

Jouw passie voor organiseren zet jij bij ParkinsonNet om in actie binnen het team scholingen. Als scholingscoördinator ben jij als geen ander in staat om de gehele organisatie van begroting en communicatie tot afronding, goed te faciliteren. Jij gaat samen met ons de uitdaging aan om zorgverleners te specialiseren in de ziekte van Parkinson. Samen met jouw twee teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en het organiseren van verdiepende parkinson scholingen. Maar je zet je ook in voor de basisscholing die ongeveer 400 zorgverleners volgen om deelnemer van ParkinsonNet te worden.

Vind je het bovendien een uitdaging om daarnaast grotere evenementen te organiseren? Dan komt je talent vast tot z'n recht bij het ParkinsonNet jaarcongres waarbij duizenden mensen aanwezig zijn. Jij ondersteunt de congrescoördinator en zet je vol overgave in om alle (online) bezoekers een inspirerende dag te bezorgen.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Je schrijft nieuwsberichten, uitnodigingen, informatiemails, website teksten en houdt de webshop up to date.
  • Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van (bij)scholingen en de jaarlijkse basisscholing.
  • Je maakt begrotingen en stelt draaiboeken op.
  • Je maakt commerciële afspraken met verschillende externe relaties (en locaties).
  • Je bent een goede, servicegerichte gastvrouw/-heer of online host tijdens de scholingen.
  • Je denkt mee over mogelijk op te zetten marketingacties en bent/helpt bij de uitvoering hiervan.
  • Je ondersteunt bij de organisatie van het ParkinsonNet congres.
Voor de volledige vacaturetekst en meer achtergrond verwijzen we je naar: Werken bij ParkinsonNet - ParkinsonNet

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Als scholingscoördinator heb je een flexibele instelling. Regelmatig worden plannen bijgesteld en krijg je uiteenlopende vragen van deelnemers of collega's. Met plezier beantwoord je deze vragen en uitdagingen los je zelfstandig en zo efficiënt mogelijk op. Service is voor jou het kernwoord. Een leuke werkplek, waar een enthousiast en hecht team de basis vormt, maakt voor jou het plaatje compleet.

Bovendien kan je een helicopterview houden over meerdere scholingen, je hebt daarom al ervaring met het organisaren van scholingen en/of evenementen. Je voelt je thuis in een innoverende, dynamische organisatie. Ook ben je als scholingscoördinator stressbestendig en servicegericht. Je houdt je hoofd koel wanneer plannen worden bijgesteld en gaat hier nauwkeurig en zorgvuldig mee om.

Verder herken je jezelf in het volgende profiel:
  • Afgeronde passende hbo-opleiding.
  • Je hebt affiniteit met de gezondheidszorg.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.905 en € 3.863 (schaal 8) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

''Het verschil maken voor mensen die leven met de ziekte van Parkinson of een atypisch parkinsonisme. De beste kwaliteit van leven en de best mogelijke zorg. Dat is wat ons drijft. Dat is onze wereldwijde missie.'' ParkinsonNet is een initiatief van het Radboudumc en de Werkgroep Bewegingsstoornissen van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie. Ruim 63.500 mensen met Parkinson, 3.750 gepassioneerde zorgverleners en 70 regionale netwerken met 1 gezamenlijk doel; de beste zorg voor iedereen met parkinson.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health(care). We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gezondheid
  • max. 28 uur per week
  • €2905—€3863 per maand
  • HBO
  • 173483-P1110330-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you