(Junior) Docent biostatistiek

(Junior) Docent biostatistiek

Geplaatst Deadline Locatie
22 nov 13 dec Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij als onderwijscentrum biostatistiek van het Julius Centrum zoeken een (junior) docent met een groot hart voor onderwijs. Herken je jezelf hierin? Lees dan gauw verder!

Functieomschrijving

Je gaat als docent aan de slag in ons team. In welke cursussen dat zal zijn en welke verantwoordelijkheden je krijgt, hangt mede af van je kennis en ervaring.

De werkzaamheden zijn divers: van het ontwikkelen van cursusmateriaal tot het geven van een hoorcollege of het maken van toetsvragen. Daarnaast werk je mee aan projecten waarbij je jouw statistische expertise inzet en verder uitbreidt. Je werkzaamheden zijn voor 60% gerelateerd aan onderwijs en voor 40% gerelateerd aan projecten.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

  • Je bent een (junior) docent (bio)statistiek met een groot hart voor het onderwijs, die zin heeft ons team te komen versterken. 
  • Je bent geïnteresseerd in medisch onderzoek en wil als biostatisticus hier graag je bijdrage aan leveren.
  • Je hebt gedegen kennis van statistiek en ervaring met zowel R als SPSS.
  • In ons onderwijs gebruiken we applicaties zoals Wooclap en RMarkdown. Ervaring met dergelijke applicaties is een pre.
  • Je bent in staat om abstracte statistische begrippen inzichtelijk te maken voor de studenten en onderzoekers uit onze faculteiten.
  • Bij voorkeur heb je al enige onderwijs- en/of onderzoekservaring.
  • We streven naar voortdurende verbetering van onze werkzaamheden en daarom verwachten we van jou een lerende, zelfreflecterende houding.
  • Je bent flexibel en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Om mee te draaien in al onze werkzaamheden is een goede beheersing van zowel het Nederlands als het Engels van belang.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (36 uur) functie bedraagt maximaal € 4800,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

Afdeling

Onderwijsteam biostatistiek

Het onderwijsteam biostatistiek bestaat uit een vaste kern van vijf enthousiaste docenten en is onderdeel van de afdeling Data Science en Biostatistiek van het Julius Centrum.

Het team verzorgt het biostatistiek onderwijs binnen de bachelor- en masteropleidingen van de faculteiten Geneeskunde (CRU+, SUMMA, Klinische Gezondheidswetenschappen en Biomedische Wetenschappen) en Farmacie. Daarnaast zijn wij partner van de Research Master ‘Methodology and Statistics for the Behavioural, Biomedical and Social Sciences’ en de Master ‘Epidemiology’ en geven we extracurriculaire cursussen aan onderzoekers.

Het onderwijsteam is verantwoordelijk voor de volledige verzorging van onze cursussen: voorbereiden, geven en toetsen van bestaand onderwijs, alsook vernieuwing en ontwikkeling. Ons onderwijs is een mix van hoorcolleges, kennisclips, werkcolleges en computerpractica. De cursussen worden face-to-face, geheel online of blended aangeboden. In al ons onderwijs sluiten we zo veel mogelijk aan bij de huidige onderwijskundige denkbeelden over het academische biostatistiek onderwijs. Om onze kennis up-to-date te houden en ons onderwijs te voeden met voorbeelden uit de praktijk, werken wij als biostatisticus mee aan onderzoeksprojecten. Dit kunnen projecten zijn die worden uitgevoerd binnen het UMC Utrecht, alsmede projecten van externe opdrachtgevers. Onze bijdrage is erg divers, zoals een eenmalig advies, een volledige analyse van de data of het meeschrijven aan een onderzoeksprotocol.

Specificaties

  • Universitair docent; Onderwijs
  • max. 36 uur per week
  • max. €4800 per maand
  • Universitair
  • 2022-2640

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584 CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you