Alumni Program & Events Coordinator

Alumni Program & Events Coordinator

Geplaatst Deadline Locatie
24 nov 14 dec Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Draag jij Tilburg University een warm hart toe en wil jij je inzetten om de Tilburg University community te versterken? Ben jij onze nieuwe collega die helpt alumni te betrekken bij Tilburg University? De Divisie Marketing & Communicatie zoekt een Alumni Program & Events Coordinator. Als lid van het team Development & Alumni Relations draag jij bij aan het versterken van de band tussen alumni en de universiteit. Vind je het leuk om niet alleen achter jouw laptop maar ook bij evenementen mensen met elkaar te verbinden? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega.

Functieomschrijving

Je maakt deel uit van een team van relatiemanagers, communicatie-experts en databasespecialisten. Samen zorgen we voor een betrokken netwerk van alumni, in binnen- en buitenland. Dat doen we met mailingen, social media, evenementen, een vrijwilligersprogramma en het universiteitsfonds. In jouw rol binnen dit team hou jij scherp in het oog hoe alumni worden betrokken bij de Tilburg University Community. Je zorgt ervoor dat het aanbod aansluit bij de behoefte van de alumni, in verschillende levensfases, met verschillende interesses en verschillende mate van betrokkenheid bij de universiteit. Je ontdekt welke alumni op welke manier betrokken willen en kunnen zijn. Je organiseert evenementen waar alumni, studenten en medewerkers van de universiteit elkaar ontmoeten en kennis en ervaringen met elkaar delen. En je zorgt ervoor dat die evenementen het begin zijn van een nog sterkere betrokkenheid. Zo kan het zijn dat iemand na het afstuderen nooit meer terug is gekomen op de campus. Door bijvoorbeeld een social mediacampagne, hebben we een mailadres gekregen en kunnen we deze alumnus of alumna betrekken bij de universiteit. Omdat het onderwerp van een bijeenkomst aanspreekt, komt hij of zij terug op de campus en wordt daar enthousiast over ons vrijwilligersprogramma. Onze evenementen staan dus nooit op zich, maar zijn onderdeel van het proces om betrokkenheid te vergroten.

 

Kortom, in deze functie:

  • draag je met jouw werk bij aan het versterken van de band tussen alumni en de universiteit;
  • coördineer je alumniactiviteiten binnen de engagementstrategie van Tilburg University;
  • geef je uitvoering aan de alumniprogramma’s, zowel nationaal als internationaal;
  • zorg je voor een verrijking van de alumnidatabase om alumnirelaties en fondsenwerving beter vorm te kunnen geven;
  • ontwikkel en onderhoud je een actief alumninetwerk, zowel in Nederland als daarbuiten en ondersteun je de alumniverenigingen; 
  • initieer of help je bij het organiseren van alumni-evenementen, reünies of lezingen in binnen- en buitenland.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Je bent een scherpe en onafhankelijke collega met ‘executie-vermogen’ en creativiteit, die houdt van een internationale omgeving, dynamiek en het werken in een team. Iemand die het leuk vindt om zijn of haar eigen baan vorm te geven, maar dit doet met oog voor de doelstellingen die met het team bereikt moeten worden. Een aanpakker dus, die beschikt over een goede dosis zelfregie.
 

Verder beschik je over

  • tenminste een bachelordiploma (HBO of WO) in event management, marketing, communicatie, of iets vergelijkbaars;
  • enkele jaren ervaring in een onderwijs of cliënt service/commerciële omgeving;
  • ruime ervaring met het organiseren van evenementen;
  • vaardigheden in online communicatie (content, e-mail, social media, mobile);
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling;
  • ervaring met customer relations tools (CRM) is een pré;
  • capaciteiten om projectmatig te werken en snel te kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden en doelgroepen;
  • flexibiliteit, zowel in je werk als in werktijden, aangezien je af en toe ook ‘s avonds of in het weekend moet werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht onbepaalde tijd.

Het betreft een functie voor 0.8-1.0 fte (32-40 uur per week) van de volledige werktijd. 

 

Het salaris bedraagt minimaal €2818 en maximaal €3764 bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Communicatiemedewerker 2 en salarisschaal 8 van de Cao Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring.  

 

Dit is een vacature voor een structurele positie overeenkomstig artikel 2.3 lid 1 Cao Nederlandse Universiteiten. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid en voortzetting in dezelfde functie krijg je na deze periode aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd. 

Werkgever

Tilburg University

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 2.800 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze 20.000 studenten van 132 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

De ondersteuning van de universiteit is belegd bij University Services, georganiseerd in zeven Divisies:

1. Academic Services
2. Marketing & Communication
3. Human Resources
4. Finance & Control
5. Library & IT Services
6. Facility Services
7. Executive Services

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • 32—40 uur per week
  • HBO+
  • 21187

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you