Fellow Elektrofysiologie

Fellow Elektrofysiologie

Geplaatst Deadline Locatie
24 nov 11 dec Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Heb jij het in je om als fellow cardiologie je wetenschappelijke interesse om te zetten in een opleiding tot EHRA/NVVC gecertificeerd elektrofysioloog? Dan nodigen we je graag uit om te reageren.

Als fellow verricht je elektrofysiologische onderzoeken en ablatieprocedures. Je implanteert en controleert pacemakers (conventioneel, leadless en conduction system pacing), ICD's en CRT's (of CID). Je draagt bij aan wetenschappelijk onderzoek wat is gerelateerd aan klinische elektrofysiologie. Daarnaast participeer je in de algemene werkzaamheden en diensten van de afdeling Cardiologie, dit doe je in zowel de kliniek als de polikliniek.

De opleiding als fellow heeft als startdatum 1 maart 2023.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een fellow die we opleiden tot EHRA/NVVC gecertificeerd elektrofysioloog. Je hebt hiervoor een opleiding tot cardioloog met succes afgerond en bent ingeschreven in het BIG- register en het RGS. Ook als je de opleiding op zeer korte termijn afrondt maken we graag kennis met je.

Heb je al aantoonbare ervaring ten aanzien van elektrofysiologie en CID opgedaan dan is dat fantastisch. Wetenschappelijke interesse is een voorwaarde en bij voorkeur heb je een afgeronde promotie. Jouw manier van werken uit zich in een patiëntgerichte houding.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar.

De opleiding als fellow heeft als startdatum 1 maart 2023. Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 6.375 en € 7.612 (schaal ms) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 24 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-48 urige werkweek. Daarnaast kent onze cao productiegebonden verlofdagen.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Cardiologie maakt binnenkort onderdeel uit van het Hart- en Vaatcentrum (HVC). Het Radboudumc HVC staat voor de beste, persoonsgerichte en innovatieve cardiologische en vasculaire zorg voor de hart- en vaatpatiënt. Zeven specialistische afdelingen werken nauw samen met elkaar én met het netwerk. We willen vooral ziektes voorkómen. Maar als zorg dan toch nodig is, willen we de best passende zorg bieden, het liefst dichtbij huis. In het zorgproces zijn wij voor de patiënt een partner: samen maken we belangrijke keuzes. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs, elke dag willen we beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Kortom, wij streven naar significant impact on healthcare: samen met én voor de patiënt.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health(care). We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • 32—40 uur per week
  • €6375—€7612 per maand
  • Universitair
  • 173703-P1112205-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you