Senior adviseur procesmanagement (lean)

Senior adviseur procesmanagement (lean)

Geplaatst Deadline Locatie
24 nov 11 dec Delft
Jij helpt tal van collega’s én ons onderwijs vooruit als adviseur procesmanagement. En dat binnen de bruisende TU Delft, waar studenten, docenten en wetenschappers werken aan baanbrekende innovaties.

Functieomschrijving

Ongeveer 27.000 studenten en 6.000 medewerkers maken vanuit onze toonaangevende universiteit impact voor een betere samenleving. Daar gaan tal van processen achter schuil; van de studentenadministratie en onderwijskundig advies tot het functioneel beheer van tooling. Ons doel? Continue verbetering van die processen. Als adviseur begeleid en ontwikkel je procesgericht werken binnen de directie Education and Student Affairs (ESA) – én zet je het met collega's op de kaart binnen de universiteitsdienst en faculteiten van de TU Delft.

Je begeleidt de procesmanagers en leidinggevenden van ESA bij het implementeren en optimaliseren van procesmanagement. Dankzij jou zetten ze de juiste tools in om processen te verbeteren. Zo verzorg je trainingen en adviseer je over bijvoorbeeld verbetervaardigheden en klantfeedback. Een extra uitdaging: onze directie ondersteunt acht faculteiten. De ESA-processen vormen een keten met facultaire processen. Met collega’s onderzoek je de mogelijkheden voor een consistente en gezamenlijke aanpak. De functie van senior adviseur procesmanagement kan op termijn worden aangevuld met vergelijkbare activiteiten bij een andere directie of een aanvullende rol binnen ESA.

TU Delft breed zoek je de verbinding op het gebied van procesmanagement. We hebben al veel mooie stappen gezet om van elkaar te leren, en jij hebt een belangrijke rol in de verdere voortgang. Zowel op de inhoud als op het afstemmingsproces. Wat zijn bijvoorbeeld de mogelijkheden voor een gezamenlijke applicatie met informatie over alle processen binnen onze universiteit? En hoe willen we onze medewerkers ‘on the job’ trainen in het omgaan met continue procesverbetering en het samenwerken in ketenprocessen?

Kortom, jij bent dé specialist in procesmanagement binnen ESA en een sparringpartner binnen de hele TU Delft. Een zelfstandige functie met veel ruimte om nieuwe initiatieven te starten. Dat betekent niet dat je alleen werkt. Integendeel! Van werkvloer tot hoger management; jij bent met iedereen in contact en neemt mensen mee in veranderingen. Daarnaast kun je rekenen op een netwerk van peers die andere TU Delft-diensten ondersteunen. En waar je ook komt op onze bruisende campus; door de hartelijke werksfeer voel je je hier snel thuis.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je hebt wo werk / denk niveau.
 • Je hebt meerdere jaren ervaring met (business) procesmanagement in een complexe organisatie. Vormgeven en inrichten van procesmanagement rollen, taken en mechanismes/routines, passende bij de context en ambities is bekend terrein voor jou.
 • Je bent minimaal een aantal jaar als Black Belt actief. Het is een pre als je niveau Master Black Belt hebt.
 • Je hebt ruime ervaring met het coachen bij verandertrajecten: je kunt medewerkers en managers adviseren en trainen in procesmanagement zodat zij hiermee zelfstandig aan de slag kunnen.
 • Je hebt gevoel bij de belangen binnen een onderwijsomgeving en kunt hier goed op inspelen.
 • Ervaring met klantfeedback/ Customer journey is een pre.
 • Je maakt gemakkelijk contact met collega’s op verschillende niveaus – van ondersteunende medewerkers tot directieleden – en kunt mensen enthousiasmeren voor én overtuigen van jouw ideeën.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 32-40 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 12 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 4.814,- en een maximum van € 6.181,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs

Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, functioneel beheer onderwijsapplicaties en realisatie monitoring- en management rapportages, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School, Information Management en X en telt circa 250 medewerkers. ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.

Additionele informatie

Voor meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met Pieterkees Bom, manager Information Management, via 06 23 01 10 34 of p.c.bom@tudelft.nl.

Specificaties

 • Beleid- en staf
 • 32—40 uur per week
 • €4814—€6181 per maand
 • HBO
 • TUD03068

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Technische Universiteit Delft (TU Delft)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Upload uiterlijk 11 december 2022 jouw motivatie en CV door gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

 • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. 
 • Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Upload uiterlijk 11 december 2022 jouw motivatie en CV door gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

 • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. 
 • Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer uiterlijk op 11 dec. 2022 23:59 (Europe/Amsterdam).