Onderzoeker Circulaire Economie

Onderzoeker Circulaire Economie

Geplaatst Deadline Locatie
24 nov 14 dec Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij aan de slag in een baan waar je echte impact kunt hebben? Waar je als econoom werkt aan het oplossen van de vraagstukken van de toekomst op het gebied van klimaat en circulaire economie? Waar je werkdag nooit hetzelfde is, maar je je bezighoudt met creatief en beleidsvormend onderzoek en advies voor een breed scala aan klanten? Kom dan werken bij ons, CE Delft, een not-for-profit onderzoeksbureau op het gebied van milieu en klimaat.

Functieomschrijving

Wat ga je doen? Je voert in teamverband onderzoek uit zowel kwalitatief als kwantitatief en je rapporteert en presenteert de onderzoeksresultaten. Het onderzoek dat wij uitvoeren wordt gedaan voor aansprekende klanten zoals de Europese Commissie, diverse NGO’s, Ministeries van Financiën, Infrastructuur en Waterstaat, en Economische Zaken en Klimaat.

Specificaties

CE Delft

Functie-eisen

We zoeken een collega die:

  • Een afgeronde universitaire opleiding (MSc) heeft op het gebied van (milieu)economie
  • Affiniteit heeft met milieuvraagstukken en beleid;
  • Zowel accuraat als creatief is;
  • Een analytische instelling heeft en hoofd- en bijzaken kan scheiden;
  • Communicatief vaardig is, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en het Engels;
  • Cijfermatig goed onderlegd is;
  • Goed kan opereren in een team.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ruimte voor flexibele werktijden, flexibele inzet van vakantiedagen, werken in deeltijd en thuiswerken. Binnen je werk bij CE Delft krijg je grote vrijheid om je te ontwikkelen in een richting die bij je past. Daarbij kun je rekenen op een goede begeleiding en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, inclusief een cursusaanbod op maat.

Werkgever

CE Delft

CE Delft speelt al bijna 45 jaar een unieke en toonaangevende rol in het ontwikkelen van structurele oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken. We werken met veel enthousiasme aan vraagstukken op het gebied van circulaire economie, grondstoffen- en productieketens, energie en mobiliteit. Medewerkers bij CE Delft zijn kritisch, open en constructief met als belangrijkste motivatie de maatschappelijke waarde van ons werk. De (milieu-)economen van CE Delft houden zich bezig met onderzoek op het snijvlak van duurzaamheid, economie en beleid. Zo kun je je bezighouden met de kosten en effecten van statiegeld, de effecten van een belasting op plastics of de optimale hoogte van subsidies voor circulaire technieken. Onze ideeën hebben de basis gevormd van circulair beleid, fiscale vergroening, stimulering van biobrandstoffen, het aanpakken van de klimaateffecten van de luchtvaart en het waarderen van milieuschade.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen
  • AT AS 20221124

Werkgever

Locatie

Oude Delft 180, 2611 HH, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you