Een GIOS KNP geïnteresseerd in wetenschappelijk onderzoek

Een GIOS KNP geïnteresseerd in wetenschappelijk onderzoek

Geplaatst Deadline Locatie
29 nov 15 feb Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het LUBEC (een GGZ instelling verbonden aan de instituten Pedagogische Wetenschappen en Psychologie van de Universiteit Leiden) zoekt een klinisch neuropsycholoog in opleiding. Zie jij jezelf deel uit gaan maken van een team van specialisten en opleide...

Functieomschrijving

Werkzaamheden
  • Het volgen van de specialistische opleiding tot Klinisch Neuropsycholoog;
  • Diagnostiek en behandeling onder werkbegeleiding en met supervisie;
  • Wetenschappelijk onderzoek en het publiceren van de resultaten in het kader van de opleiding;
  • Management bijdragen aan management taken m.b.t. zorgprocessen binnen het LUBEC;
  • Op verzoek van het instituut Pedagogische Wetenschappen in beperkte mate bijdragen aan onderwijs, met nadruk op kennisoverdracht en klinische vaardigheden mbt psychopathologie, diagnostiek en behandeling.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Profiel
  • Gekwalificeerd voor het starten van de KNP opleiding;
  • Affiniteit en ervaring met de expertisegebieden van het LUBEC- Kind- en Jeugd: ernstige ontwikkelingsproblematiek: angst, autisme, genetische aandoeningen en/of gedragsproblemen;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke taalbeheersing, zowel in het Nederlands als in het Engels;
  • Goede organisatie- en contactuele vaardigheden;
  • Je bent ambitieus en houdt van innovatief werken in een dynamische academische werkomgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden
De GIOS KNP wordt aangesteld bij het instituut Pedagogische Wetenschappen. De aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten, aanvankelijk voor de duur van een jaar, met zicht op verlenging van de aanstelling voor de duur van de opleiding. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 3.970,- (schaal 11 trede 0) en maximaal € 4.670,- (schaal 11 trede 4) bruto per maand bij een fulltime aanstelling.

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op https://www.universiteitleiden.nl/werken-bij/sollicitatieprocedure-en-arbeidsvoorwaarden.

In de dagelijkse werkzaamheden krijgt u te maken met vertrouwelijke informatie. Voor deze functie vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze verklaring is verkrijgbaar bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente waar u staat ingeschreven. De kosten hiervoor worden vergoed. Een uitgebreide beschrijving van de VOG vindt u op https://www.justis.nl/producten/vog/.

Diversiteit en inclusie
Het bevorderen van een inclusieve gemeenschap staat centraal in de waarden en visie van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar om een inclusieve gemeenschap te worden die alle studenten en medewerkers in staat stelt om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen en zich volop te ontplooien. Diversiteit in ervaringen en perspectieven verrijkt ons onderwijs en versterkt ons onderzoek. Onderwijs en onderzoek van hoge kwaliteit is inclusief.

Werkgever

Faculteit der Sociale Wetenschappen

De Faculteit der Sociale Wetenschappen bestaat uit vijf instituten: Centrum voor Wetenschaps- en Technologiestudies, Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie, Pedagogische Wetenschappen, Politieke Wetenschap en Psychologie. De faculteit heeft ongeveer 7.000 studenten en 1.025 medewerkers. De Faculteit der Sociale Wetenschappen combineert hoogwaardig onderzoek met uitmuntend onderwijs en een multidisciplinaire aanpak. Bezoek de website van de faculteit voor meer informatie.

Afdeling

LUBEC

Het LUBEC is een GGZ instelling verbonden aan de instituten Pedagogische Wetenschappen en Psychologie van de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Universiteit Leiden en biedt academische specialistische zorg aan kinderen, adolescenten en volwassenen als er sprake is van vragen rond opvoeding, ontwikkeling en dagelijks functioneren.
Kenmerkend voor het LUBEC is dat diagnostiek en behandeling samen gaan met wetenschappelijk onderzoek en academisch onderwijs.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • 22.8—30.4 uur per week
  • €3974—€5439 per maand
  • Universitair
  • 13233

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you