Financieel-administratief medewerker binnen het Finance Service Center (0,8 tot 1,0 fte)

Financieel-administratief medewerker binnen het Finance Service Center (0,8 tot 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
30 nov 12 dec Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De divisie Finance & Control is voor het Finance Service Center op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Ben jij graag bezig met cijfers, geïnteresseerd in automatisering en robotisering en draag jij graag een steentje bij aan de verdere ontwikkeling van onze afdeling? Lees dan snel verder.

Functieomschrijving

Het Finance Service Center (17 fte) is verantwoordelijk voor alle operationele financiële processen binnen de universiteit en bestaat uit de crediteurenadministratie, debiteurenadministratie, boekhouding en het functioneel beheer van de gebruikte systemen. Het Finance Service Center is volop in ontwikkeling en zet in op automatisering, digitalisering en robotisering. Als financieel-administratief medewerker ben je vooral bezig met werkzaamheden die samenhangen met de maandelijkse afsluiting van de periode, de voorbereiding op de jaarrekeningcontrole en het opstellen van het balansdossier. Je werkt nauw samen met je collega’s van de boekhouding en hebt veel contact met directe collega’s en medewerkers om te helpen met allerhande vragen op administratief vlak vanuit de organisatie. Meer concreet bestaan je werkzaamheden uit het controleren van grootboekrekeningen, het maken van (correctie) memorialen, het analyseren van gegevens, het opstellen van onderbouwingen ten behoeve van het balansdossier en het uitvoeren van controles op wet- en regelgeving als BTW en werkkostenregeling. Verder denk je mee over mogelijkheden om je eigen werkprocessen verder te verbeteren door gebruik te maken van automatisering en inzet van robots. Dit geeft naast je reguliere taken ruimte voor een eigen invulling van de functie.  

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Je wordt blij van het werken met cijfers en een administratie die op orde is. Je bent op zoek naar een baan met afwisseling tussen reguliere werkzaamheden en ad-hoc vragen. Je vindt het leuk om financieel gerelateerde zaken uit te zoeken, bent leergierig en je krijgt energie van het meedenken over én realiseren van verbeteringen in de dagelijkse werkzaamheden. Om je werk goed te kunnen doen heb je ervaring met financieel-administratieve werkzaamheden en beschik je over een MBO+/HBO niveau door opleiding en/of ervaring.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht onbepaalde tijd.

Het salaris bedraagt minimaal € 2.471 en maximaal € 3.764 bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Administrateur 4 of 3 en salarisschaal 7 of 8 van de Cao Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring. Dit is een vacature voor een structurele positie overeenkomstig artikel 2.3 lid 1 Cao Nederlandse Universiteiten. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid en voortzetting in dezelfde functie krijg je na deze periode aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd. 

 

Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen. Als je 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar.

Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling. 

 

Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.

Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.

 

Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. 

Werkgever

Tilburg University

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 2.800 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze 20.000 studenten van 132 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

De ondersteuning van de universiteit is belegd bij University Services, georganiseerd in zeven Divisies:

1. Academic Services
2. Marketing & Communication
3. Human Resources
4. Finance & Control
5. Library & IT Services
6. Facility Services
7. Executive Services

Specificaties

  • Financiën
  • 32—40 uur per week
  • MBO+
  • 21195

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you