Quality Officer Process & Review

Quality Officer Process & Review

Geplaatst Deadline Locatie
30 nov 16 dec Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 16 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Als Quality Officer het aandachtsgebied Process & Review verder professionaliseren!

Functieomschrijving

De Business Office fungeert als de 'machinekamer' van de Campus Real Estate & Facility Management (CRE&FM) organisatie. Wij stellen de afdelingen in staat om hun werkzaamheden op de best mogelijk wijze uit te voeren. Dit doen wij door te ondersteunen bij de bedrijfsvoeringactiviteiten. Doel is het bewaken van de kwaliteit van de bedrijfsvoering door het continu verbeteren van processen, producten en diensten.

Binnen de Business Office kennen we het aandachtsgebied Process & Review dat zich richt op de kernonderwerpen (CRE&FM Kern-)processen, kwaliteitsmanagement en reviews.

In de procesverbeteringstrajecten gaat het om het inrichten, verbeteren, elimineren van verspilling, toetsen en efficiëntie van processen.

Het kwaliteitsmanagement richt zich met name op deelname aan organisatietrajecten, monitoren, adviseren over onder andere LEAN en SIX SIGMA methodieken en het constateren van verbeteringstrajecten.

Het uitvoeren van reviews heeft tot doel om projecten, thema’s en processen te toetsen. Op basis van de toetsing, worden geïdentificeerde afwijkingen, risico’s en kansen gerapporteerd en een advies gegeven.

De functie van Quality Officer Process & Review met coördinerende taken, is erop gericht bij te dragen aan het behalen en verbeteren van doelstellingen in de bedrijfsvoering en werkprocessen, zoals doelmatigheid (effectiviteit), efficiëntie, gebruikersvriendelijkheid, kwaliteitsborging en het oplossen van procesproblemen.

Als Quality Officer Process & Review ben je deel van een team van vier medewerkers en heb je de beschikking over een flexibele schil van medewerkers. Je werkt allround mee aan de kernonderwerpen en bent de kartrekker van de verdere professionalisering van het team. Je hebt een heldere kijk op bedrijfsprocessen. Je  begeleidt, analyseert en/of voert (zelfstandig) diverse trajecten uit en je adviseert leidinggevenden en collega's binnen CRE&FM over mogelijkheden tot verbetering van de bedrijfsvoering op het gebied van processen en kwaliteitsmanagement. Je bewaakt het totaaloverzicht van werkzaamheden, koppelt dit aan de beschikbare capaciteit, geeft dit vorm in een jaarkalender, bewaakt en monitort de jaarkalender. Je stelt verbetervoorstellen en rapportages op en bent in staat dit op een enthousiaste en professionele wijze over te brengen. Je zorgt voor het bestendigen van de PLAN-DO-CHECK-ACT cyclus binnen CRE&FM.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • In het bezit van een Green of Black Belt Lean of Lean Six Sigma diploma en aantoonbare ervaring met LEAN Six Sigma trajecten (procesanalyses);
 • Minimaal 3 jaar ervaring in de gevraagde werkzaamheden;
 • Kennis van en ervaring met het reviewen van bedrijfsvoeringsvraagstukken en processen;
 • Kennis van en inzicht in de principes van kwaliteitsmanagement;
 • Relevante kennis van veranderkunde, risicomanagement en bedrijfsvoering;
 • Analytisch vermogen, flexibel, resultaatgericht en gericht op contine verbeteren;
 • Communicatief en sociaal vaardig, in staat om zowel goed zelfstandig als met anderen samen te werken, overtuigingskracht en in het bezit van een natuurlijk overwicht;
 • In staat om zelfstandig beslissingen te nemen, initiatief te nemen en het overzicht te behouden (plannen en organiseren), accuraat;
 • Een goed gevoel voor de verhoudingen en belangen binnen een grote organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 32-40 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 10 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.960,- en een maximum van € 4.670,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie Campus Real Estate & Facility Management

Om de ambities van de TU Delft te realiseren is een omgeving nodig die uitdaagt en inspireert. Campus Real Estate & Facility Management werkt met meer dan 250 collega’s dagelijks aan onze ontwikkeling, het beheren van de gebouwen en terreinen en het faciliteren van de meer dan 30.000 gebruikers van de TU Delft. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. Onze ambitie: een CO2-neutrale en circulaire campus in 2030. 

Wij creëren een omgeving waarin studenten, wetenschappers, medewerkers en samenwerkingspartners maximaal kunnen bijdragen aan een betere samenleving. Als medewerker van Campus Real Estate & Facility Management werk je dus in een bijzondere omgeving, waar je samen met collega’s, met heldere processen en in een open sfeer, bijdraagt aan de topprestaties van de TU Delft.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 32—40 uur per week
 • €2960—€4670 per maand
 • HBO
 • TUD03071

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you