FACS operator - Hubrecht Institute - Utrecht

FACS operator - Hubrecht Institute - Utrecht

Geplaatst Deadline Locatie
30 nov 20 jan Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De FACS faciliteit van het Hubrecht Institute zoekt een enthousiaste nieuwe Onderzoeksmedewerker om het team te versterken.

Flow cytometry staat centraal in veel van de onderzoeksprojecten op het Hubrecht Institute. Onze FACS faciliteit beschikt over de nieuwste FACS apparaten en heeft een team van drie operators dat gewaardeerd wordt: dankzij hun kennis, ervaring en service-gerichte manier van werken hebben vele onderzoekers toegang tot de meest geavanceerde cell sorting methoden.

Ben jij zelf ook service-gericht en communicatief, ben je technisch gedreven en gemotiveerd om het beste uit moderne FACS apparaten te halen, vind je het leuk om met veel verschillende mensen samen te werken en bij veel projecten binnen het Hubrecht betrokken te zijn en zie je jezelf graag onderdeel worden van de Hubrecht FACS faciliteit?

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Kandidaten hebben minimaal een HBO of Master diploma in celbiologie, medische biologie, biotechnologie, moleculaire biologie of een vergelijkbaar relevante studierichting en hebben bij voorkeur FACS ervaring.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging na positieve beoordeling.

Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal €2.818,00 en maximaal €3.764,00 bruto per maand bij een full time dienstverband (schaal 8 cao Nederlandse Universiteiten/KNAW) . Dit is exclusief 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, internet- en thuiswerkvergoeding en pensioenopbouw bij het ABP.

De KNAW biedt haar medewerkers een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Een pakket dat voorziet in de verschillende behoeften die medewerkers afhankelijk van hun levensfase, levenswijze of loopbaanambities hebben. Zo is het mogelijk om door wekelijks twee uur per week extra te werken het aantal vakantiedagen van 29 tot 41 dagen per jaar (bij fulltime dienstverband) uit te breiden.

Voor een volledig overzicht van de arbeidsvoorwaarden wordt verwezen naar de webpagina: werken bij de KNAW.

Werkgever

Hubrecht Institute

Het Hubrecht Instituut is een onderzoeksinstituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) met 23 onderzoeksgroepen en ongeveer 350 medewerkers en gastonderzoekers. Naast een dynamisch en internationaal onderzoek klimaat biedt het instituut excellente faciliteiten voor beeldvorming en functional genomics en wordt er gebruik gemaakt van meerdere modelsystemen waaronder C. elegans, zebravis en muis. Het instituut is gevestigd in het Utrecht Science Park. Het Hubrecht Instituut is geaffilieerd met het Universitair Medisch Centrum Utrecht en er bestaan nauwe banden met de Universiteit Utrecht, met name binnen de Onderzoekschool "Cancer, Stem cells & Developmental biology.

Diversiteit & Inclusie:
Iedereen is anders. Gelukkig maar, want dit maakt het samenwerken leuker en het eindresultaat wordt er heel vaak ook beter van. Bij het Hubrecht en het Westerdijk
Instituut geloven wij in een werkomgeving waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Een werkomgeving waarin aandacht is voor individuele kwaliteit en waar ontwikkelmogelijkheden voorop staan. Samen streven we naar een inclusieve cultuur waarin we verschillen omarmen. Wij komen graag in contact met belangstellenden die mede door hun achtergrond en ervaring kunnen bijdragen aan deze cultuur.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • Natuurwetenschappen
  • 30.4—38 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • HBO
  • 1240

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Uppsalalaan 8, 3584CT, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you