Assistent financieel / bedrijfseconomisch medewerker land- en tuinbouw

Assistent financieel / bedrijfseconomisch medewerker land- en tuinbouw

Geplaatst Deadline Locatie
1 dec 29 jan Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Heb jij kennis van de economische en technische processen op een land- of tuinbouwbedrijf? En daarnaast ervaring met administratieve werkzaamheden op gebied van financiën? Of volg jij een opleiding in deze richting? Dan hebben wij bij Wageningen Economic Research een interessante (parttime) functie voor je.

Voor verschillende land- en of tuinbouwbedrijven die deelnemen aan het Bedrijveninformatienet leg je verzamelde gegevens over de bedrijfsvoering en financiële resultaten vast in onze database. De werkzaamheden bestaan uit het invoeren en inboeken van allerlei technische en financiële bedrijfsgegevens, zoals aanwezige duurzame productiemiddelen, dieraantallen, arbeidsuren, facturen van toeleveranciers en afnemers, verwerken van batchbetalingen, administreren van leningen etc.

Als assistent financieel / bedrijfseconomisch medewerker heb je een ondersteunende rol en help je onze financieel / bedrijfseconomische medewerkers met het opleveren van een complete bedrijfseconomische boekhouding van land- en tuinbouwbedrijven.

Meer informatie over ons BedrijvenInformatieNet vind je hier: werkenbijBedrijvenInformatieNet. En wil je direct al een indruk krijgen van deze functie? Bekijk dan zeker onze bedrijfsfilm.

Standplaats en functie-omvang
Wageningen Economic Research is met haar 2 hoofdlocaties gevestigd in Wageningen op de Campus en in Den Haag (WTC-gebouw). Daarnaast heeft het Bedrijveninformatienet nog 7 regionale, kleinere kantoren door het hele land. Bij ons is het mogelijk om hybride te werken; in overleg kan je gedeeltelijk vanuit huis werken, maar tijdens de inwerkperiode is het belangrijk om regelmatig op een van onze kantoren aanwezig te zijn. Voor deze functie is daarom een standplaats in Wageningen, Den Haag, Drachten of Oisterwijk het meest logisch.

Het betreft een fulltime functie van 36 uur per week, echter een parttime invulling van deze functie is bespreekbaar, met minimaal 12 uur. Door een parttime invulling is deze baan goed te combineren met een studie!

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

  • je hebt een afgeronde agrarische en/of economische opleiding (MBO) of een diploma moderne bedrijfsadministratie (MBA). Of je volgt momenteel een studie Accountancy, Bedrijfseconomie of Economische studierichting aan bijvoorbeeld de HAS, AERES of de WUR en bent op zoek naar een bijbaan;
  • je beschikt over ruime kennis en ervaring met de agrarische sector en bedrijfsvoering op een agrarisch bedrijf;
  • je bent bij voorkeur ervaren met digitale boekhoudsystemen en/of financiële automatiseringsprocessen;
  • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent behulpzaam en iemand met een flexibele houding en collegiale, klantgerichte instelling, waardoor je goed kan samenwerken met collega's in het team en afhankelijk van functie-invulling ook met deelnemers van het Bedrijveninformatienet;
  • je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail. Je bent cijfermatig goed onderlegd en kan goed zelfstandig werken.

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research. Highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
  • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
  • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra vakantie uren op te bouwen;
  • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een geringe vergoeding, gebruik maken van de op de campus in Wageningen aanwezige sportfaciliteiten;
  • een structurele eindejaarsuitkering van 4%;
  • uitstekende pensioenregeling via ABP.
Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris tot maximaal €2.980,- bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research (schaal 6). Wanneer je nog niet volledig voldoet aan de functie-eisen, kan aanloopschaal 5 van toepassing zijn.

Je ontvangt een arbeidsovereenkomst via Randstad Payroll.

Werkgever

Wageningen University & Research

De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 6.800 medewerkers en 12.900 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. Wij zijn uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Onderwijs 2019-2020.

Binnen Wageningen University & Research maakt het Wageningen Economic Research samen met het Centre for Development Innovation en het universitaire Departement Maatschappijwetenschappen, deel uit van de Social Sciences Group. Wij omvatten de hele kennisketen van fundamenteel wetenschappelijk onderzoek, toegepast wetenschappelijk onderzoek en consultancy en capacity building.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Landbouw
  • max. 36 uur per week
  • max. €2980 per maand
  • MBO+
  • P875068-36

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you